Yardım Redmi note 7 ghost screen

Soulfy72

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redminote7
Konular
1
Merhaba arkadaşlar sonunda korktuğum başıma geldi ghost oldu cihazi alalı 8 ay falan oldu Türkiye garantili ne yapacağım bilemiyorum , bugün harf reset attım en son gelen güncelleme yüzünden pubg ye giriyorum ani takılmalar pubg durduruldu hatası grafik ayarlarını HD yüksek yapıyorum genelde 40 fps alamıyorum 30 fps en fazla cihazıma ne oluyor anlamıyorum.

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
He
Bende de vardı 6.ayda çıktı oyun vs oynamadım ısınmadı bile cihaz, bi arkadaşa durumu anlatıp ucuza sattım İphone’a geçtim.
İy yapmışsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de vardı 6.ayda çıktı oyun vs oynamadım ısınmadı bile cihaz, bi arkadaşa durumu anlatıp ucuza sattım İphone’a geçtim.
Hocam ekranı değiştirsem bile gene çıkarmı yani.

Son düzenleme:
Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
He

İy yapmışsınız.

Hocam ekranı değiştirsem bile gene çıkarmı yani.
Note 7de kronik ghost screen sorunu var,çıkabilir yani,genelde tianma panelde çıkıyor diğer panellerde risk daha az,yerinizde olsam telefonu yaptırır satarım ya da ekran masrafı fiyatını fiyattan düşürür satarım

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Note 7 nin tianma panel olanlarında kronikleşti artık bu durum geçmiş olsun ücretsiz ekranı değiştirirler ama şu sıralar geç gelebilir olaylardan dolayı

Ekran değiştiğinde şansınıza huaxing panel çıkarsa olmaz kolay kolay, ama yine tianma olursa ghost yine kapını çalar, bende note 8 de tianma panel kullanıyorum ama note 7 kadar kronik değil bunda

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Aynen cihaz garantiliyse ücretsiz değişim kampanyası vardı onu deneyin diyeceğim de masraf yüksek olmasın diye ucuz olan tianma panel kullanabilirler,böyle de olsa satıp elden çıkarırsınız

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Aynen cihaz garantiliyse ücretsiz değişim kampanyası vardı onu deneyin diyeceğim de masraf yüksek olmasın diye ucuz olan tianma panel kullanabilirler,böyle de olsa satıp elden çıkarırsınız
Peki hocam pubg en son miu11.07 guncellemisini yapıp girdim oyunu 2 aydır oynamıyordum yükledim HD yüksek ayarlarda bile 30 fps alıyorum sizce neden pubgmi kaynaklanıyor cihazda mi eskiden böyle değildi , birde acaba bu ghost fazla büyürmü.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Peki hocam pubg en son miu11.07 guncellemisini yapıp girdim oyunu 2 aydır oynamıyordum yükledim HD yüksek ayarlarda bile 30 fps alıyorum sizce neden pubgmi kaynaklanıyor cihazda mi eskiden böyle değildi , birde acaba bu ghost fazla büyürmü.
Redmi note 8 pro ve k20 dışında diğer redmi cihazların hepsi kasıyor HD ayarda,akıcıya alıp oynayın,ghost screen gittikçe artıyor ve büyüyor can sıkıcı hale geliyor ekranın her yerine yayılıyor benim de böyle olmuştu

Oyla:

akin28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
4
Merhaba arkadaşlar sonunda korktuğum başıma geldi ghost oldu cihazi alalı 8 ay falan oldu Türkiye garantili ne yapacağım bilemiyorum , bugün harf reset attım en son gelen güncelleme yüzünden pubg ye giriyorum ani takılmalar pubg durduruldu hatası grafik ayarlarını HD yüksek yapıyorum genelde 40 fps alamıyorum 30 fps en fazla cihazıma ne oluyor anlamıyorum.
Ekran ayarlarından ekran rengini soğuk yap belki düzelir bende düzelmişti

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Benim cihazi alali 7 ay oldu cocuk ar sira oyun oynar. Bugün baktim ekranın sag kisminda ustten aşağı oynadığı oyundaki sekiller kalmis. Simdiye kadar boyle birsey olmamisti. Fark ettim elinden aldim oyunlari kaldirdim cihazi bastan baslattim yavaş yavas ekrandaki ghost screen yok oldu. Suanda bisey yok. Fakat ekranda yanık oluştu gördüm. Umarim tekrar cikmaz

Oyla:
Üst Alt