Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,
Cihazı alalı 5-6 ay oldu. Cihazda ghost screen oluşmaya başladı. Kullanılan panelin tinamo olduğunu gördüm. Servise gönderip özellikle shencheo panel istesem shencheo ile değiştirirler mi?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Değişim/iade istediler. Daha 170 günlük olduğunu değişim iade isteyeceklerini ve ortalama 10 gün ile 20 gün (iş günü) arasında sonuca ulaşacağını söylediler.
Hocam iade olarak sonuçlanırsa, bence farklı bir Xiaomi modeli deneyin. Tekrardan geçmiş olsun.

Oyla:

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam iade olarak sonuçlanırsa, bence farklı bir Xiaomi modeli deneyin. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam burada şöyle bir sıkıntı var. Vatan bilgisayar tarafından bunun bana doa kapsamında olduğu bildirilmiyor ve bana doa kapsamında olmayan hasar görmemiş ürün fiyatından satılıyor.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam burada şöyle bir sıkıntı var. Vatan bilgisayar tarafından bunun bana doa kapsamında olduğu bildirilmiyor ve bana doa kapsamında olmayan hasar görmemiş ürün fiyatından satılıyor.
Açılmamış, test edilmemiş, hatta o an için test edilse de belli olmayacak cihazın onlarda problemli olduğunu bilemezler. Hani bu konuda onları hatalı görmek yanlış olur. Üründe sorunun 5-6 ay sonra başladığını ifade ettiniz. RN7 de Ghost screen kronik bir sorun olduğundan farklı bir model seçmenizi tavsiye ettim. :)

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Şu sıkıntının, kullanımla alakası olmadığını ne zaman anlayacak acaba insanlar... Hâlâ cihazın kullanım şekli soruluyor. Şaşırtıcı. Tianma sıkıntılı bir panel. Tianma panel sahibi olup, bu problemi yaşamayan kişiler de zannediyorlar ki biz telefonun üstünde tepiniyoruz.

Bence de eğer cihaz değişimi öneriliyorsa başka modellere yönelin. Redmi Note 7 için açılmış ghost screen konularının haddi hesabı kalmadı. Yığınla...

Oyla:

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Şu sıkıntının, kullanımla alakası olmadığını ne zaman anlayacak acaba insanlar... Hâlâ cihazın kullanım şekli soruluyor. Şaşırtıcı. Tianma sıkıntılı bir panel. Tianma panel sahibi olup, bu problemi yaşamayan kişiler de zannediyorlar ki biz telefonun üstünde tepiniyoruz.

Bence de eğer cihaz değişimi öneriliyorsa başka modellere yönelin. Redmi Note 7 için açılmış ghost screen konularının haddi hesabı kalmadı. Yığınla...
Hocam kronik bir sorun olduğu için normalde garanti kapsamına girmesi gerekiyor. Ayıplı mal olduğu için de seçimlik hakkımın olması gerekiyor. Fakat servisten böyle bir şey yapmasını beklemiyorum. Ya "tüm kalibrasyonlar yapıldı." diyerek geri göndermesi ya da "böyle bir soruna rastlanmadı." diyerek geriye göndermesi.

Oyla:

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Açılmamış, test edilmemiş, hatta o an için test edilse de belli olmayacak cihazın onlarda problemli olduğunu bilemezler. Hani bu konuda onları hatalı görmek yanlış olur. Üründe sorunun 5-6 ay sonra başladığını ifade ettiniz. RN7 de Ghost screen kronik bir sorun olduğundan farklı bir model seçmenizi tavsiye ettim. :)
Hocam ürün bugün saat 9.33 te evofone'a giriş yaptı. Bekliyoruz.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
malesef IPS ekranların kronik sorunu bir çok ips kullanan telefonda şahit oldum. ilk başlarda sorun olmasada zamanla ghost screen problemi illa oluşuyor..

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
malesef IPS ekranların kronik sorunu bir çok ips kullanan telefonda şahit oldum. ilk başlarda sorun olmasada zamanla ghost screen problemi illa oluşuyor..
IPS ve amoled dışında ekran paneli şuan için telefonlarda pek yok denebilir. Yakın zamana kadar apple ve çoğu diğer markalar (samsung dışında) ıps ekran kullanıyordu kullanmaya da devam ediyor. Sorun ıps ekranda değil üretenlerde. LG nin ghost Screen yaşamayan ekranını görmedim. Tianmada da olduğunu redmi note 7 ile görmüş olduk diğer panel üreticilerinin panelleri sorunsuz görünüyor. Yani üretici kaynaklı bir sorunu, IPS ekrana mal etmemek lazım.

Oyla:
Üst Alt