Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,
Cihazı alalı 5-6 ay oldu. Cihazda ghost screen oluşmaya başladı. Kullanılan panelin tinamo olduğunu gördüm. Servise gönderip özellikle shencheo panel istesem shencheo ile değiştirirler mi?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Büyük ihtimal stokta hangisi var ise ve hangisi ucuz ise onu kullanırlar. Ama arada bir fiyat farkı varsa ve o farkı ödemeyi kabul ederseniz, o zaman istediğinizle değiştirmeleri bir ihtimaldir. Şu anda bizim söyleyeceklerimiz varsayımlar olacak. Servise bir telefon açıp, daha doğru bilgi alabilirsiniz.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Note 7 ghost screenliler olarak aramıza hoşgeldin,istediğin paneli takma diye bişey yok ama serviste değişenlerin boe veya schenchao oldugunu duydum

Oyla:

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Büyük ihtimal stokta hangisi var ise ve hangisi ucuz ise onu kullanırlar. Ama arada bir fiyat farkı varsa ve o farkı ödemeyi kabul ederseniz, o zaman istediğinizle değiştirmeleri bir ihtimaldir. Şu anda bizim söyleyeceklerimiz varsayımlar olacak. Servise bir telefon açıp, daha doğru bilgi alabilirsiniz.
Note 7 ghost screenliler olarak aramıza hoşgeldin,istediğin paneli takma diye bişey yok ama serviste değişenlerin boe veya schenchao oldugunu duydum
Bugün vatan bilgisayara götürdüm. Ürünün doa kapsamında olduğu söylendi. Doa kapsamı nedir

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bugün vatan bilgisayara götürdüm. Ürünün doa kapsamında olduğu söylendi. Doa kapsamı nedir
DOA ürünün imalatında ya da nakliyesinde sorun olma durumu. Sizin durumunuzda, imalatta sorun olması görünüyor. Hangi mağazadan satın aldınız.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Cihazı nasıl kullandınız hocam biraz bilgilendirir misiniz aşırı ısınma veya ısıyı elde hissetme şarj durumunda oynama şarjını tamamen bitirme vs sıcak soğuk ortam nasıl kullanıyorsunuz cihazı acaba?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Vatan bilgisayardan aldım hocam
Vatan bilgisayarı sürekli tercih ediyorum, sorunları çözmede iyiler, beni hiç mağdur etmediler.Sorununuzu çözerler ancak sizin istediğiniz paneli takarlar mı, onun için birşey diyemem.

Oyla:

Birkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Cihazı nasıl kullandınız hocam biraz bilgilendirir misiniz aşırı ısınma veya ısıyı elde hissetme şarj durumunda oynama şarjını tamamen bitirme vs sıcak soğuk ortam nasıl kullanıyorsunuz cihazı acaba?
Cihazı genelde okulda kullanıyorum o da 15 dakika falan birisi aramış mı mesaj gelmiş mi diye. Evde genelde bilgisayar başında olduğumdan pek fazla kullanmıyorum. Forumda bir konuda şarda iken fazla ısındığını görmüştüm. Şarj olurken elimle fazla ısınıyor mu diye de sürekli baktım bir sıkıntı yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan bilgisayarı sürekli tercih ediyorum, sorunları çözmede iyiler, beni hiç mağdur etmediler.Sorununuzu çözerler ancak sizin istediğiniz paneli takarlar mı, onun için birşey diyemem.
Değişim/iade istediler. Daha 170 günlük olduğunu değişim iade isteyeceklerini ve ortalama 10 gün ile 20 gün (iş günü) arasında sonuca ulaşacağını söylediler.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Birkan34 cok enterasan hocam bu kullanım ıle gs nasıl oldu anlamıyorum cihazı bıraz daha kullanalım bakalım..

Oyla:
Üst Alt