Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Merhabalar,

3. aylık telefonumda hayalet ekran belirmeye başladı. Bununla ilgili garantiye gönderen var mı? Süreç nasıl işliyor?

Örnek görsel aşağıdaki gibidir.

Ekli dosyalar

• b8bc94db-1430-4997-9dd9-05d846083d61.jpg
    b8bc94db-1430-4997-9dd9-05d846083d61.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 180

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Daha yeni bir cihaz garantiye yollayın panel değişimi yaparlar. Uzun süredir Ghost screen başlığı görmüyorduk umarım yeniden bu sorun başlamaz :( Bu arada panel markası ne?

Oyla:

NAGİSA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih Alp Ac
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Ya bu ekran lcd değilmi nasıl bukadar kısa sürede ghost screen oluşur normalde amoled ekranlarda oluşması lağzım

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığı panel tianma. Ekran değişse de aynı sorun ortaya çıkmayacak mı ? Farklı ekran kullandıkları bir versiyon var mı acaba

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Kullandığı panel tianma. Ekran değişse de aynı sorun ortaya çıkmayacak mı ? Farklı ekran kullandıkları bir versiyon var mı acaba
Değişimde Boe veya Schanhao (yanlış yazmış olabilirim) kullanılıyor yani sorun olmayan bir panel takıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bu ekran lcd değilmi nasıl bukadar kısa sürede ghost screen oluşur normalde amoled ekranlarda oluşması lağzım
Benim de çok canımı sıkıyor. Kullanırken her an diken üstündeyim. Yedek telefonda yok böyle bir sıkıntı olsa servise yollamam da büyük problem.

Oyla:

Miuiuiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Tamamen şans işi hocam, benimki de tianma panel telefonu alalı 3 aydan fazla oluyor hayalet ekran sorunuyla karşılaşmadım. (boe) panellerde daha az olduğu söyleniyor

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Valla çok can sıkıyor böyle sorunlar. Hele de daha alalı bir kaç ay olmuşken böyle sorunlar olması insanı telefondan soğutuyor. Her şeyi ile çok güzel olsa da bu sorun gerçekten insanı bunaltıyor ya. İnşallah şans bu sefer bari yüzümüze güler de sorunsuz kullanırız cihazlarımızı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen şans işi hocam, benimki de tianma panel telefonu alalı 3 aydan fazla oluyor hayalet ekran sorunuyla karşılaşmadım. (boe) panellerde daha az olduğu söyleniyor
Sizdeki panel ne? Tianma mı? Yoksa farklı bir panel mi?

Oyla:
Üst Alt