- Adım
- Uluhan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 4
Değişimde Boe veya Schanhao (yanlış yazmış olabilirim) kullanılıyor yani sorun olmayan bir panel takıyorlar.Kullandığı panel tianma. Ekran değişse de aynı sorun ortaya çıkmayacak mı ? Farklı ekran kullandıkları bir versiyon var mı acaba
Benim de çok canımı sıkıyor. Kullanırken her an diken üstündeyim. Yedek telefonda yok böyle bir sıkıntı olsa servise yollamam da büyük problem.Ya bu ekran lcd değilmi nasıl bukadar kısa sürede ghost screen oluşur normalde amoled ekranlarda oluşması lağzım
Tamamen şans işi hocam, benimki de tianma panel telefonu alalı 3 aydan fazla oluyor hayalet ekran sorunuyla karşılaşmadım. (boe) panellerde daha az olduğu söyleniyorKullandığı panel tianma. Ekran değişse de aynı sorun ortaya çıkmayacak mı ? Farklı ekran kullandıkları bir versiyon var mı acaba
Sizdeki panel ne? Tianma mı? Yoksa farklı bir panel mi?Tamamen şans işi hocam, benimki de tianma panel telefonu alalı 3 aydan fazla oluyor hayalet ekran sorunuyla karşılaşmadım. (boe) panellerde daha az olduğu söyleniyor