Soru Redmi Note 7 Gcam Önerisi

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Açıkçası bu gcam olayını tam anlayamadım sanırım farklı farklı sürümler varmış. Ben bu sürümü kullanıyorum.

Hangi gcam sürümü önerirsiniz? Ve ayarlarınızı atabilirmisimiz?
Kurulumu mevcut gcamin üzerine mi bir şekilde yapılıyor yoksa şuan ki gcami silip direk onu mu yüklemek gerekiyor?

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Ek yapmak gerekirse, gündüz çekimlerin de glorious hocamın gcami bir tık daha başarılı oldu,
Yani gece çekimlerin de mevcetin hocamın gcami, gündüz çekimlerin de glorious gcami daha başarılı, 2 kamerayı da telefon da tutmak da fayda var.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Ek yapmak gerekirse, gündüz çekimlerin de glorious hocamın gcami bir tık daha başarılı oldu,
Yani gece çekimlerin de mevcetin hocamın gcami, gündüz çekimlerin de glorious gcami daha başarılı, 2 kamerayı da telefon da tutmak da fayda var.
Teşekkür ederim yorumlar için hocam.

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Arabaların vs. farlarının izi çıkan bazı fotoğraflar gördüm, gcam de bu tarz bir ayar var mıdır acaba? Umarım neyden bahsettiğimi anlamışsınızdır

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arabaların vs. farlarının izi çıkan bazı fotoğraflar gördüm, gcam de bu tarz bir ayar var mıdır acaba? Umarım neyden bahsettiğimi anlamışsınızdır
Bazı GCam portlarında yok ama genellikle var. Light Drawing olarak geçiyor ismi.

Oyla:

Maatma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Her kes bir gcam diye tutturmuş ama tek yaptığı doğal orjinal resmi bozup işleyerek göze hoş görünmesini sağlamak resmen kandırıyor sizi. :)
Gcama bulaşmayın. ben de bir forumda gördüm, yükledim, bir foto çektim ardından sildim. o günden bu yana orjinalkameradan randıman alamıyorum. ya açılmıyor ya çok geç açılıyor. sakın yüklemeyin gcam.

Oyla:
Üst Alt