Soru Redmi Note 7 Gcam Önerisi

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Açıkçası bu gcam olayını tam anlayamadım sanırım farklı farklı sürümler varmış. Ben bu sürümü kullanıyorum.

Hangi gcam sürümü önerirsiniz? Ve ayarlarınızı atabilirmisimiz?
Kurulumu mevcut gcamin üzerine mi bir şekilde yapılıyor yoksa şuan ki gcami silip direk onu mu yüklemek gerekiyor?

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Ben sizin gibi düşünmüyorum buda gayet normal değil mi? her kes farklı şeyler düşünebilir örnek olarak ben çirkin bir şey çekerken onu işleyip güzelleten bir şey sevmem ekranda ne görüyorsam onu isterim bir başkası tam aksini düşünür aa ne güzel çekmiş der farklı kafalar.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Ben sizin gibi düşünmüyorum buda gayet normal değil mi? her kes farklı şeyler düşünebilir örnek olarak ben çirkin bir şey çekerken onu işleyip güzelleten bir şey sevmem ekranda ne görüyorsam onu isterim bir başkası tam aksini düşünür aa ne güzel çekmiş der farklı kafalar.
Hocam düşüncenizi gayet makul olarak değerlendiriyorum fakat elinizdeki cihaz sadece telefon ve kameraları için yüksek MP değerleri olmasına rağmen diyafram değerleri bir fotoğraf makinası olmasından uzak. İstediğiniz fotoğrafları diyafram değerleri daha üst düzey olan fotoğraf makinaları ile elde edersiniz. Telefonlar bunu size sadece çektiğiniz fotoğrafları işleyerek sunabilir. Ayrıca stok kamerada fotoğraf çektiğiniz anda kameranız arka planda bu resmi zaten işliyor yani GCam ile aynı işlevi görüyor fakat GCam fotoğraf işleme konusunda daha başarılı.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Hocam düşüncenizi gayet makul olarak değerlendiriyorum fakat elinizdeki cihaz sadece telefon ve kameraları için yüksek MP değerleri olmasına rağmen diyafram değerleri bir fotoğraf makinası olmasından uzak. İstediğiniz fotoğrafları diyafram değerleri daha üst düzey olan fotoğraf makinaları ile elde edersiniz. Telefonlar bunu size sadece çektiğiniz fotoğrafları işleyerek sunabilir. Ayrıca stok kamerada fotoğraf çektiğiniz anda kameranız arka planda bu resmi zaten işliyor yani GCam ile aynı işlevi görüyor fakat GCam fotoğraf işleme konusunda daha başarılı.

iyide bende bunun farkındayım kocaman merceklerin yaptığı işi tabiiki bu minicik mercek yapamaz zaten yapmasınıda istemiyorum isteyenlerinde kafasını anlamıyorum neden? günü kurtarsın yeter adam gidiyor wc'de işini yaparken çekiyor bu nasıl kamera diyor çok kötü çekmiş :D çocuğu parmak işareti yaparken çekiyor netmeliyor diyor 10 binlik cihaz alacağım :D ben günü kurtarsın yeter diyorum ekranda neyi görüyorsam onu versin gcam ile çekiyorum lan diyorum bak ben çirkinim çirkin çek o gene kapattığım halde güzelleştiriyor kendi kamerası öyle değil çirkin çekiyor :D tamam oda süper değilde konu başa konuştuğumuza geliyor.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
iyide bende bunun farkındayım kocaman merceklerin yaptığı işi tabiiki bu minicik mercek yapamaz zaten yapmasınıda istemiyorum isteyenlerinde kafasını anlamıyorum neden? günü kurtarsın yeter adam gidiyor wc'de işini yaparken çekiyor bu nasıl kamera diyor çok kötü çekmiş :D çocuğu parmak işareti yaparken çekiyor netmeliyor diyor 10 binlik cihaz alacağım :D ben günü kurtarsın yeter diyorum ekranda neyi görüyorsam onu versin gcam ile çekiyorum lan diyorum bak ben çirkinim çirkin çek o gene kapattığım halde güzelleştiriyor kendi kamerası öyle değil çirkin çekiyor :D tamam oda süper değilde konu başa konuştuğumuza geliyor.
Hocam öncelikle tepkiler biraz daha sakin olabilir. Telefon kameralarından beklentinin yüksek olmasının sebebi gündelik hayatta herkes yanında fotoğraf makinası ile değil telefon ile dolaşıyor olması. Bu sebeple yüksek meblağlar ödendiğinde bunun bir karşılığı olması bekleniyor haklı olarak. Kullandığınız cihazda stok kameranın fotoğrafları işlemediğini düşünmek tabi en doğal hakkınız ama gerçekler düşündüğünüz durumun tam tersi. İyi forumlar.

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Aşağıdaki GCam sürümlerine bakabilirsiniz. İlk link mevcetin hocama ikincisi Glorious hocama aittir. İlk linkte config ayarları için linkten kendi telefonunuza ait config ayarını entegre edebilirsiniz. İkisinde de bana ait (Buse S. Yıldız ) yorum ve görüntüleri bulabilirsiniz.

1.

2.

Size yanıt vermezsem catlarim. İnsanlar silah zoruyla kullanmıyor, neden kullanan insanlara karisiyorsunuz? Ayrıca, telefonumun 48mp kamerası var GCam ile mükemmel kalitede fotoğraflar çıkarıyorum. Kendi fikriniz kötü ise iyi olanları manipüle etmeden ve saygı duyarak fikrinizi sunun, kenara çekilin.

Tripot ile astrophotografy modun da, zifiri karanlık olan odam da deneme çekimleri yaptım, yaklaşık 2-3 dk bekleme süresi.verdi 2 gcam de, 1.çekim(050009.jpg) mevcetin hocamın gcami ve mevcetin hocamın configi ile çekildi, 2.çekim ( 050659.jpg) glorious hocamın gcami ve önerdiği ayarlar ile çekildi(çok uğraşmama rağmen bu gcam de congik eklenmedi), 3.çekim (051426.jpg) ise mevcetin hocamın gcami ve verdiği linkteki nfsmw_gr_rn7.xml configi ile çekildi, sanırım en başarılısı 3.çekim oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_20200517_050009.jpg
    IMG_20200517_050009.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200517_050559.jpg
    IMG_20200517_050559.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200517_051415.jpg
    IMG_20200517_051415.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 28
Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Elinize sağlık hocam. Bence de, 3 daha başarılı olmuş gözüküyor. Hayırlı sabahlar..

Tripot ile astrophotografy modun da, zifiri karanlık olan odam da deneme çekimleri yaptım, yaklaşık 2-3 dk bekleme süresi.verdi 2 gcam de, 1.çekim(050009.jpg) mevcetin hocamın gcami ve mevcetin hocamın configi ile çekildi, 2.çekim ( 050659.jpg) glorious hocamın gcami ve önerdiği ayarlar ile çekildi(çok uğraşmama rağmen bu gcam de congik eklenmedi), 3.çekim (051426.jpg) ise mevcetin hocamın gcami ve verdiği linkteki nfsmw_gr_rn7.xml configi ile çekildi, sanırım en başarılısı 3.çekim oldu.

Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Hangi gcam sürümünü kullandınız hocam

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam iki tür sürüm kullanmış hocam.
Buraya da paylaşmıştım, alintiliyorum. 3. Fotoğraf hangisine ait diye soracaksaniz, 1.link yani 7.3 Urnyx

Aşağıdaki GCam sürümlerine bakabilirsiniz. İlk link mevcetin hocama ikincisi Glorious hocama aittir. İlk linkte config ayarları için linkten kendi telefonunuza ait config ayarını entegre edebilirsiniz. İkisinde de bana ait (Buse S. Yıldız ) yorum ve görüntüleri bulabilirsiniz.

1.

2.

Hangi gcam sürümünü kullandınız hocam

Oyla:
Üst Alt