Soru Redmi Note 7 Gcam Önerisi

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Açıkçası bu gcam olayını tam anlayamadım sanırım farklı farklı sürümler varmış. Ben bu sürümü kullanıyorum.

Hangi gcam sürümü önerirsiniz? Ve ayarlarınızı atabilirmisimiz?
Kurulumu mevcut gcamin üzerine mi bir şekilde yapılıyor yoksa şuan ki gcami silip direk onu mu yüklemek gerekiyor?

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Yeni olanı kurmadan eski olanı silmeniz gerekir. Forumda bu konuda tecrübeli hocalarımızın ayar paylaşımları örnek foto paylaşımları var. Forumu biraz kurcalayarak doğru olanı bulabilirsiniz.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Her kes bir gcam diye tutturmuş ama tek yaptığı doğal orjinal resmi bozup işleyerek göze hoş görünmesini sağlamak resmen kandırıyor sizi. :)

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her kes bir gcam diye tutturmuş ama tek yaptığı doğal orjinal resmi bozup işleyerek göze hoş görünmesini sağlamak resmen kandırıyor sizi. :)
Bence asıl stok kamera yapıyor onu :) Yüzü bembeyaz yapıyor, fakat gcam neysen onu gösteriyor.

Oyla:

msstss

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ MAX
Konular
12
Bence asıl stok kamera yapıyor onu :) Yüzü bembeyaz yapıyor, fakat gcam neysen onu gösteriyor.

Güzellik ayarı açıksa işleme yapar onun haricinde kamera neyse onu veriyor bende. Gcam denedim öyle bir işliyorki çektikten sonra sol altta ön izleme var resmi açmadan bile nasıl işlediğini oradan anlıyorsun zaten o yüzden her kes bir şey sanıyor Samsung'da öyle işledikçe işliyor göze güzel gözüküyor ama doğal değil.

Oyla:

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suleyman
Cihazım
Sev
Konular
0
Güzellik ayarı açıksa işleme yapar onun haricinde kamera neyse onu veriyor bende. Gcam denedim öyle bir işliyorki çektikten sonra sol altta ön izleme var resmi açmadan bile nasıl işlediğini oradan anlıyorsun zaten o yüzden her kes bir şey sanıyor Samsung'da öyle işledikçe işliyor göze güzel gözüküyor ama doğal değil.
Çok sacma bi yorum olmuş bu hdr yi orta seviyede gcamin çektiği fotoyu ST çok kamera hayatta çekemez güzellik modu kapatıp çekin neysen olsun

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Aşağıdaki GCam sürümlerine bakabilirsiniz. İlk link mevcetin hocama ikincisi Glorious hocama aittir. İlk linkte config ayarları için linkten kendi telefonunuza ait config ayarını entegre edebilirsiniz. İkisinde de bana ait (Buse S. Yıldız ) yorum ve görüntüleri bulabilirsiniz.

1.

2.

Size yanıt vermezsem catlarim. İnsanlar silah zoruyla kullanmıyor, neden kullanan insanlara karisiyorsunuz? Ayrıca, telefonumun 48mp kamerası var GCam ile mükemmel kalitede fotoğraflar çıkarıyorum. Kendi fikriniz kötü ise iyi olanları manipüle etmeden ve saygı duyarak fikrinizi sunun, kenara çekilin.

Son düzenleme:
Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam beğenmezseniz kullanmak zorunda değilsiniz. Ben şuan sadece GCam kullanıyorum ve ayarlarını doğru yaparsanız stok kamera ile asla elde edemeyeceğiniz doğallıkta fotoğraflar çekebilirsiniz.

Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Doğallık istiyorsanız öncelikle bir tripod, sonra profesyonel fotoğraf makinesi almalısınız. Uygulamanın elinden gelen bu kadar yapılan emeğe saygı göstermek lazım. Beğenmediyseniz kullanmazsınız.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19

Fotoğraf çekmeyi bilmeyen bir kişi olarak ben selfie çekerim genel manada sonrasında google fotoğraflar ile otomatik düzenleme yapıyorum bunun kalitesini bana mıuı veremıyor maalesef.

Oyla:
Üst Alt