Soru Redmi Note 7 Ekran Sensörü

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Merhabalar, Forumda yeniyim telefona yeni geçiş yaptım 2. Günü daha. Şimdilik herşeyi ile beğendim telefonu fakat 10.3.6 sürümüne güncelledikten sonra aramalarımda telefon sapıtmaya başladı. Görüşme sırasında ekran açılıyor ve beklemeye alıyor başkasını arıyor ne yapmamız lazım bu sensör için yardımcı olursanız memnun olurum.

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
tam ekranlarlı telefonların üst kısmında höparlör ve sensörler için çok ufak bir alan kalmış olduğu için sensörü kapatabilmek ( yani sensörün sizi görmesini sağlamak )adına sensörün olduğu kısmı biraz daha aşağıda tutmaya çalışın. Tam ekran dışındaki telefonlarda sensör aşağıda kulaklık biraz daha yukarıda kaldığı için kulağınızı ahizeye dayarken böyle bir sorun yaşamamıştınız muhtemelen . bende benzer durumla karşılaşmıştım sonra bu durumu farkedince telefonu aşağı kaydırdım , sensörün hemen ekranın kapattığını gördüm ve sorun da çözülmüş oldu. hala bazen eski alışkanlıkla telefonun yukarı kaydığını ve ekranın açıldığını ve birşeylerin tıklandığını görüyorum ama aşağı çekince hemen sesör aktif oluyor tabi... umarım sizin yaşadığınızda böyle basit bir durumdur yoksa işiniz zor gibi
Dediğinizi uyguladım en azından şimdilik bu yöntem daha iyi görüşme yapmamı sağlıyor. Şunu farkettim sensör kısmı tam sanırım kulak boşluğuna geldiği için belli bir mesafede hafif telefonu geri çekiyoruz ister istemez hemen ekran açılıyor fakat sizin dediğiniz gibi yapıp hafif telefonu geri çeksek bile açılmıyor. Tabi bu yinede kesin bir çözüm değil fakat teşekkür ediyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

larsson7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Telefon elime dün ulaştı. Bende şuan için böyle bir sorun yok. Güncelleme yaparsam böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?

Oyla:

ByGr33n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
Telefon elime dün ulaştı. Bende şuan için böyle bir sorun yok. Güncelleme yaparsam böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?
Hiç bilemiyorum. Hala aynı sorunu yaşıyorum güncelleme den beri sizin sürüm kaç ?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt