teşekkür ederim hocam iş güç kafamızı kaldıramıyoruzFastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bildirim ekranı ayarlarından düzeltebilirsinizGüncellemeyi kurdum, sağdan ve soldan indirince gene bildirim ekranı geliyor. Sizde de mi öyle?
Redmi note 7 cihaz
Merhaba Fastboot rom tavsiye ederim Mi Flash ile Clean All seçerek temiz bir kurulum yapabilirsinizmerhaba öncelikle herkese global romdan geçmeye çalışıyorum bütün denilenleri yaptım 4 wipe data format ama hata veriyor yükleme yapmıyor
ZİP FİLE is corrupt hatası alıyorum zip bozuyk sanki
bunu nasıl yapacağım bilgi verir misinizMerhaba Fastboot rom tavsiye ederim Mi Flash ile Clean All seçerek temiz bir kurulum yapabilirsiniz
Bu konuya bakınızbunu nasıl yapacağım bilgi verir misiniz
twrp den kursan yeter ama sürüm değiştirdiğin için format data yapman lazım verilerin silinir onun için yediğini alman lazımHocam benim telefonum Android 9 ve MIUI 11 global kullanıyorum. Globalden geçiş yapmak istiyorum. Twrp ile halletsem bunu tamam mıdır sadece, öncelikle android 10 mu kurmam gerekiyor yoksa tam anlamadım o kısmı. Bilemediğim için soruyorum.
Yüklemiştim halen güncelleme almadiSelamün aleyküm dostlar redmi note 7 cihazı için avrupa kararlı miui 12 rom gelmiştir indirmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linklerden indirip cihaza kurabilir iyi günler
✓ Ota İndirme Bağlantısı :
✓Recovery İndirme Bağlantısı :
Fastboot Rom indirme bağlantısı :