- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Redmi note 10
- Meslek
- İç Güvenlik
- Konular
- 52
- Konu Sahibi Konu Sahibi
custom kernel kullanıyorsanız eğer ki tahminimce kullanıyorsunuzdur kernel değişikliği yapmanızı öneririmBu romda sarj sorunu yaşıyorum. Batarya bitmiş olabilir mi dicem ama bu romdan önce böyle sorun yaşamıyordum. Youtubede dizi izliyorum şarj %100 Ken en fazla 3 saat falan izleyebiliyorum. Kernel De yuklu. Rom güzel degismekde istemiyorum kararsız kaldım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam twrpden şifreleme ekranı gelmeden orange fox recovery kurulabilir ilk açılışta şifre ister zaten orayı atlayın hiçbir şey yapmayın indirdiğiniz fox recovery zip dosyasını hafıza kartına atın öyle yükleyin şifreleme olayı kalkacaktırBende hiç twrp yüklü değil orange için bildiğim kadarıyla ilk olarak twrp yüklenip daha sonra orange flashlanacak bu yüzden yüklemekten vazgeçtim şifreleme sorununu nasıl aşıp orange yükleyeceğimi bilmediğim için erteledim bu arada belki miui 12 gelir vs dedim ama hiç gelecek gibi görünmüyor. Ben güncelleme bağımlısı değilim ama herşeyinde bir vakti var kaç kez tarih verip yazılımı dağıtmadılar artık kabak tadı vermeye başladı.
Bulursam eğer haber veririm sende haber ver biran önce şu globalden kurtulalım Xiaomi global cihazları hiç sallamıyor. Bu arada burada açtığım konudaki olay sendede oldumu?
ben şahsen geçmenizi öneririmYükleyen arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi acaba, globaldeyim ama çok hata var telefon stabil akıcı değil rahatsız ediyor artık. Globalden eu ya geçmek mantıklı olur mu memnun kalırmıyım ?
hayır silmez avrupa romunda iseniz otadan dosyayı gösterip yükleyebilirsiniz globalden ota yolu ile yükleme yapamazsınızOTA versiyonuyla yüklersek dosya siler mi?
Son düzenleme: