Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığınız rom en güncel versiyon.
Bu roma veya farklı bir custom roma geçiş yapmak istiyor iseniz Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.
Öncelikle S.S.S ve cihazınıza ait Ana konu başlığı altındaki konuları ivedelikle okuyarak, öğrenerek yol almanızda fayda vardır.
Kullandığınız rom en güncel versiyon.
Bu roma veya farklı bir custom roma geçiş yapmak istiyor iseniz Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.
Öncelikle S.S.S ve cihazınıza ait Ana konu başlığı altındaki konuları ivedelikle okuyarak, öğrenerek yol almanızda fayda vardır.
Değişiklikler Listesi
Sistem
Optimizasyon: Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat 2020'ye güncellendi.
Sistem güvenliği artırıldı.
Uygulama kilidi
Yeni: Uygulama kilidi artık tüm uygulamalar için destekleniyor
Bana da güncelleme geldi. V11.0.7.0 olarak görünüyor. 11.0.4.0 sürümündeydim sizce yükseltmeli miyim? Tavsiye eder misiniz? Güncelleme açıklamasına bakılırsa pek bir değişiklik görünmüyor ancak sizlere danışmak istiyorum. Ayrıca her güncelleme yaptıktan sonra format atılması gerekiyor mu yoksa öylece devam etmemde mahsur yok mu? Teşekkürler şimdiden
Bana da güncelleme geldi. V11.0.7.0 olarak görünüyor. 11.0.4.0 sürümündeydim sizce yükseltmeli miyim? Tavsiye eder misiniz? Güncelleme açıklamasına bakılırsa pek bir değişiklik görünmüyor ancak sizlere danışmak istiyorum. Ayrıca her güncelleme yaptıktan sonra format atılması gerekiyor mu yoksa öylece devam etmemde mahsur yok mu? Teşekkürler şimdiden
Bence gelen yeniliklere bakma derim. Ben güncellemeyi aldıktan sonra şarjım aşırı hızlı doluyor. Her zamanki gibi de boşalıyor. Velhasıl batarya kısmında çok büyük bir guncelleme gibi gözükmese de Xiaomi ve Redmi işini ciddiye alıyor, kullanıcıları önemsiyor. Bu batarya muhabbeti sadece bende degil 3 4 kullanıcıda da mevcut. Ayrıca ben her güncellemeden sonra hard reset atıyorum. Bir yararı var mı bilemiyorum. Temiz kurulum gerekiyor arada.
Redmi Note 7
EEA Avrpua Kararlı Rom V11.0.7.0 PFGEUXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
-Ota Bağlantısını indirerek 11.0.4.0.PFGEUXM Romun dan sistem güncelleyici uygulamasını kullanarak Güncelleme paketini seç yaparak güncelleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Sistem
Optimizasyon: Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat 2020'ye güncellendi.
Sistem güvenliği artırıldı.
Uygulama kilidi
Yeni: Uygulama kilidi artık tüm uygulamalar için destekleniyor
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir