Soru Redmi note 7 den note 8 e geçmek mantıklı mı

Dvrmkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Devrim
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Telefoncu tanıdık ve alalı 1 hafta oldu +150 TL ile verebileceğini söyledi mantıklı mı? Yoksa gerek yok mu ?

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Şimdi note 7' ye 150TL koyup note 8 al. Note 9 çıkana kadar note 8 ile idare edersin artık. 2.el note 7'den 0 note 8'e 150TL isteyen birisi, 2.el note 8'den 0 note 9'a en fazla 450TL ister diye düşünüyorum. Ama note 9 çıkınca note 7 ile değiştireyim dersen 1000TL filan isterler. Note 9 için 1000TL ekleyeceğine 150+450=600TL öde. 400TL kâr sana kalıyor. Çoluğunun çocuğunun karnını doyur.

Yani elindeki redmi note 7'yi değerini kaybetmeden değerlendir ki daha az kaybederek daha iyi bir telefon kullan.
Verilen değerler ve tavsiyeler sadece bir öneridir, karar sizin.
Bu arada Kayseriliyim onu da söyleyeyim.:):):)

Oyla:

hsynyldrm64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HÜSEYİN
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğretmen
Konular
1
sıfırdan telefon ihtiyacı varsa tabi Note 8 alınır ama Note 7 den geçmek çok mantıksız. dün bi karşılaştırma videosuna denk geldim ekran yine tianma aynı. ana kamera sensörü aynı. batarya aynı. işlemci Note 7 daha performanslı. sadece makro çekim hoşuma gitti. onu daha biraz geriden çekeriz olur biter :))

Oyla:

Pansophy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
0
Bende aslında geçmeyi düşünüyordum ama aralarında çok bir fark göremedim. Şimdi uygulamaları, ayarları ona aktarmak zor gelir. Ayrıca RN7 çok satılan bir cihaz olduğu için ROM vs. konularda önde olur diye düşünüyorum. Sürekli güncel kalır bu yönden.

Oyla:
Üst Alt