Bunun üstüne ek bir şey söylememe gerek var mı peki hocam? Tabi ki yok çünkü katılıyorumSorunsuz Xiaomi cihazı mı var, Max3 haricinde
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Hocam Note 8 şuan geçiş sürümü gibi. Note 7'de bir çok şey oturmuş halde fakat yenilikleri denediği telefon gibi düşünün performans konusunda Note 7'den biraz geride kalıyor. Ama daha yeni bir telefon istiyorum diyorsanız tek fark işlemci ve kamera arasında.Telefoncu tanıdık ve alalı 1 hafta oldu +150 TL ile verebileceğini söyledi mantıklı mı? Yoksa gerek yok mu ?
Sorunsuz Xiaomi cihazı mı var, Max3 haricindeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu an RN7'ye desteği kesseler ne fark eder? Dünyada 20 Milyon satmış cihazın ROM'u mu biter, güncellemesi mi biter? Manuel yaparız olur biter. Daha uzun süre destek alacak diye geçilmez, kaldı ki bence hiç geçilmez. Resmen fark yok. Ana kamera sensörleri aynı. İki tane ekstra kamera koymuşlar o kadar. O da işlevi olsun diye. işlemci tarafında ise daha yeni bir işlemci var ama SD660 daha performanslı.
Sorunsuz Xiaomi cihazı mı var, Max3 haricinde
Redmi Note 7 kullanan birisi olarak, GEÇMENİZİ tavsiye ederim hocam. Çok bir fark var mı, belki yok ama kamera açısından biraz daha gelişmiş +2 kamera daha var. Makro çekim vs. rahat çekilebilir. Tasarım biraz daha törpülenmiş gibi.Telefoncu tanıdık ve alalı 1 hafta oldu +150 TL ile verebileceğini söyledi mantıklı mı? Yoksa gerek yok mu ?
Ben Max3, Xiaomi'lerin Efendisi ve tek sorunsuz cihazı dedim sadece, başka tek kelime etmedim vallaHocam max 3 dedin işi bitirdin. Ama haklısın halen gözüm var o cihazda.
Hocam 660 14 nm sürecinde üretim 665 11 nm. sürecinde üretildi. Bu şarja çok etki edecektir. Gpu birinde 512 diğerinde 610 . Kamera bölümüde daha iyi. Yani eğer alıp custom rom kullanmayan biriyseniz bence note 8 daha iyi. Tabi bu note 7 kötü anlamına gelmiyor. Ama 150 tl ile 1 yıl daha uzun güncelleme alma desteği var gibi de düşünebilirsiniz.