Soru Redmi note 7 den note 8 e geçmek mantıklı mı

Dvrmkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Devrim
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Telefoncu tanıdık ve alalı 1 hafta oldu +150 TL ile verebileceğini söyledi mantıklı mı? Yoksa gerek yok mu ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Sorunsuz Xiaomi cihazı mı var, Max3 haricinde

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Bunun üstüne ek bir şey söylememe gerek var mı peki hocam? Tabi ki yok çünkü katılıyorum rock~~:D

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Şu an RN7'ye desteği kesseler ne fark eder? Dünyada 20 Milyon satmış cihazın ROM'u mu biter, güncellemesi mi biter? Manuel yaparız olur biter. Daha uzun süre destek alacak diye geçilmez, kaldı ki bence hiç geçilmez. Resmen fark yok. Ana kamera sensörleri aynı. İki tane ekstra kamera koymuşlar o kadar. O da işlevi olsun diye. işlemci tarafında ise daha yeni bir işlemci var ama SD660 daha performanslı.

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Telefoncu tanıdık ve alalı 1 hafta oldu +150 TL ile verebileceğini söyledi mantıklı mı? Yoksa gerek yok mu ?
Hocam Note 8 şuan geçiş sürümü gibi. Note 7'de bir çok şey oturmuş halde fakat yenilikleri denediği telefon gibi düşünün performans konusunda Note 7'den biraz geride kalıyor. Ama daha yeni bir telefon istiyorum diyorsanız tek fark işlemci ve kamera arasında.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sorunsuz Xiaomi cihazı mı var, Max3 haricinde
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam max 3 dedin işi bitirdin. haha-- Ama haklısın halen gözüm var o cihazda.

Şu an RN7'ye desteği kesseler ne fark eder? Dünyada 20 Milyon satmış cihazın ROM'u mu biter, güncellemesi mi biter? Manuel yaparız olur biter. Daha uzun süre destek alacak diye geçilmez, kaldı ki bence hiç geçilmez. Resmen fark yok. Ana kamera sensörleri aynı. İki tane ekstra kamera koymuşlar o kadar. O da işlevi olsun diye. işlemci tarafında ise daha yeni bir işlemci var ama SD660 daha performanslı.

Hocam 660 14 nm sürecinde üretim 665 11 nm. sürecinde üretildi. Bu şarja çok etki edecektir. Gpu birinde 512 diğerinde 610 . Kamera bölümüde daha iyi. Yani eğer alıp custom rom kullanmayan biriyseniz bence note 8 daha iyi. Tabi bu note 7 kötü anlamına gelmiyor. Ama 150 tl ile 1 yıl daha uzun güncelleme alma desteği var gibi de düşünebilirsiniz.

Oyla:

scanman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürsel
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Note 8'in tasarım olarak artıları var. Çentik tasarımı çok daha güzel ve alt çene kısmı çok daha ince. İşlemci sd 665 cpu performans olarak sd 660 ile aynı olasa da gpu tarafında andreno 610, sd 660'taki adreno 509'dan daha iyi gpu. Sd 665 11 nm, sd 660 14 nm. Bu da pil performansı konusunda sd 665'i daha verimli yapıyor. Kamera tarafındaki ekstra iki sensör de eklendimi fark iyice açılıyor. Yani note 8'in daha iyi bir cihaz olduğuna şüphe yok. Sonuç olarak 150 tl fark düşünmeden verilir.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Redmi Note 7 kullanan birisi olarak, GEÇMENİZİ tavsiye ederim hocam. Çok bir fark var mı, belki yok ama kamera açısından biraz daha gelişmiş +2 kamera daha var. Makro çekim vs. rahat çekilebilir. Tasarım biraz daha törpülenmiş gibi.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kağıt üzerinde her şey ne kadar da mükemmel, benim bile neredeyse alasım geldi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam max 3 dedin işi bitirdin. haha-- Ama haklısın halen gözüm var o cihazda.

Hocam 660 14 nm sürecinde üretim 665 11 nm. sürecinde üretildi. Bu şarja çok etki edecektir. Gpu birinde 512 diğerinde 610 . Kamera bölümüde daha iyi. Yani eğer alıp custom rom kullanmayan biriyseniz bence note 8 daha iyi. Tabi bu note 7 kötü anlamına gelmiyor. Ama 150 tl ile 1 yıl daha uzun güncelleme alma desteği var gibi de düşünebilirsiniz.
Ben Max3, Xiaomi'lerin Efendisi ve tek sorunsuz cihazı dedim sadece, başka tek kelime etmedim valla

Oyla:
Üst Alt