Çözüldü Redmi Note 7 Çeşitli Problemler

• Konbuyu başlatan mayob
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 2K

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba.

Redmi Note 7'de bazı problemler yaşıyorum. MIUI 11 ve Android 10 yüklü.

1 - Messenger, Facebook ve pek çok diğer uygulamada bildirimler çok geç geliyor. Hatta bazen hiç gelmiyor. Kendim manuel olarak uygulamalara girdiğim zaman bildirim/mesaj geldiğini görüyorum. WhatsApp'te böyle bir sorun yok. Bildirimler anlık geliyor.
2 - Wi-Fi'a bağlandığım zaman çok yavaş bir internetle karşılaşıyorum. Önceden böyle değildi. (Wi-Fi'da herhangi bir problem söz konusu değil. Aynı internet bağlantısını bilgisayarda da kullanıyorum.)

Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
Hocam sağ olasın sorun çözüldü. Bildirimler saniyesinde geliyor şimdi.

Geçen gün bir problemle daha karşılaştım, yeni konu açmak yerine buradan sormak istiyorum: Ön kamera ile video kaydı yaparken her 23 dakikada bir kesip ayrı kayıt almaya başlıyor. (Arka kamerayı denemedim.) 1 saatlik video kaydı yaptım, otomatik olarak 3 parçaya bölmüş. Böldüğü kısımlarda da benim bazı cümlelerim kesilmiş. Ayarlarda bununla ilgili bir şey göremedim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Hocam ben de whatsapp bildirimlerinin kilit ekrana geç gelmesi sorunu yaşıyorum.bazen zamanında gelirken bazen 1 bazen 2 dakika sonra ekrana düşüyor.
Bende otomatik başlatma açık, pil kısıtlaması yok, pil tasarruf modu kapalı, kilit ekran bildirim ayarları açık.bir tek güvenlik uygulamasında yer alan temizleyici ayarlarında otomatik tarama diye bi ayar note9s de yok. Uygulama belleğini tara var.
Siz hangi ayarla sorunu çözdünüz?

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Hocam ben de whatsapp bildirimlerinin kilit ekrana geç gelmesi sorunu yaşıyorum.bazen zamanında gelirken bazen 1 bazen 2 dakika sonra ekrana düşüyor.
Bende otomatik başlatma açık, pil kısıtlaması yok, pil tasarruf modu kapalı, kilit ekran bildirim ayarları açık.bir tek güvenlik uygulamasında yer alan temizleyici ayarlarında otomatik tarama diye bi ayar note9s de yok. Uygulama belleğini tara var.
Siz hangi ayarla sorunu çözdünüz?

" Pil ayarlarindan uygulama pil tasarrufu ayarina girip uygulamalar icin kisitlama yok seçeneğini secmeyi deneyin bi. Orada varsayilan ayar olarak pil tasarrufu seçili. Messenger face gibi uygulamalar için kisitlama yok seçeneğini secip bi deneyin."

Bunu yapınca düzeldi bende. Gerçi ben kilit ekranı bildirimlerini kullanmıyorum. Siz yine de bir deneyin. Uygulamalara tek tek girip "Kısıtlama Yok" demenizde fayda var.

Oyla:

berkaysun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
redmi Note 9s
Konular
5
" Pil ayarlarindan uygulama pil tasarrufu ayarina girip uygulamalar icin kisitlama yok seçeneğini secmeyi deneyin bi. Orada varsayilan ayar olarak pil tasarrufu seçili. Messenger face gibi uygulamalar için kisitlama yok seçeneğini secip bi deneyin."

Bunu yapınca düzeldi bende. Gerçi ben kilit ekranı bildirimlerini kullanmıyorum. Siz yine de bir deneyin. Uygulamalara tek tek girip "Kısıtlama Yok" demenizde fayda var.
Onu ayarlamıştım nafile.

Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, instagramdam bildirimlerim telefona gelmiyor, instagramın içine girince geliyor bu sorunu nasıl çözebiliriz

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Oyla: