Çözüldü Redmi Note 7 Çeşitli Problemler

• Konbuyu başlatan mayob
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 2K

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba.

Redmi Note 7'de bazı problemler yaşıyorum. MIUI 11 ve Android 10 yüklü.

1 - Messenger, Facebook ve pek çok diğer uygulamada bildirimler çok geç geliyor. Hatta bazen hiç gelmiyor. Kendim manuel olarak uygulamalara girdiğim zaman bildirim/mesaj geldiğini görüyorum. WhatsApp'te böyle bir sorun yok. Bildirimler anlık geliyor.
2 - Wi-Fi'a bağlandığım zaman çok yavaş bir internetle karşılaşıyorum. Önceden böyle değildi. (Wi-Fi'da herhangi bir problem söz konusu değil. Aynı internet bağlantısını bilgisayarda da kullanıyorum.)

Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Aslında şu an 12'yi pek kurmak istemiyorum. Eminim kasmalar donmalar, pilin hızlı bitmesi gibi sıkıntılar vardır. 11'de de ilk başlarda bu problemlerle uğraşmıştım.

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Aslında şu an 12'yi pek kurmak istemiyorum. Eminim kasmalar donmalar, pilin hızlı bitmesi gibi sıkıntılar vardır. 11'de de ilk başlarda bu problemlerle uğraşmıştım.
Rahat etmek istiyorsan bence kur telefon geriye değil ileriye gitmiş bildirim gibi problemler kalmamış gayet stabil ve güzel olmuş.

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Rahat etmek istiyorsan bence kur telefon geriye değil ileriye gitmiş bildirim gibi problemler kalmamış gayet stabil ve güzel olmuş.
Kurdum. Biraz daha düzeldi gibi. Wi-Fi hızlandı. Fakat nadiren de olsa bildirimler hala gelmeyebiliyor. MIUI 10 kullanırken saniyesinde gelirdi.

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Çözüm yolu yok mudur arkadaşlar?

Oyla:

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Çözüm yolu yok mudur arkadaşlar?
Otomatik baslatmayi acin bildirim gelmesini istediğiniz uygulamalar için.
Pil ayarlarindan uygulama pil tasarrufu ayarina girip uygulamalar icin kisitlama yok seçeneğini secmeyi deneyin bi. Orada varsayilan ayar olarak pil tasarrufu seçili. Messenger face gibi uygulamalar için kisitlama yok seçeneğini secip bi deneyin.
Güvenlik uygulamasının ayarlarindan, temizleyicinin ayarlarina girip otomatik temizlemeyi ve uygulama hafizasini taramayi da bi kapatin.
Yapilabilecek çözümler bunlar. Umarim sorunu çözer.

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Otomatik baslatmayi acin bildirim gelmesini istediğiniz uygulamalar için.
Pil ayarlarindan uygulama pil tasarrufu ayarina girip uygulamalar icin kisitlama yok seçeneğini secmeyi deneyin bi. Orada varsayilan ayar olarak pil tasarrufu seçili. Messenger face gibi uygulamalar için kisitlama yok seçeneğini secip bi deneyin.
Güvenlik uygulamasının ayarlarindan, temizleyicinin ayarlarina girip otomatik temizlemeyi ve uygulama hafizasini taramayi da bi kapatin.
Yapilabilecek çözümler bunlar. Umarim sorunu çözer.
Hocam sağ olasın sorun çözüldü. Bildirimler saniyesinde geliyor şimdi.

Geçen gün bir problemle daha karşılaştım, yeni konu açmak yerine buradan sormak istiyorum: Ön kamera ile video kaydı yaparken her 23 dakikada bir kesip ayrı kayıt almaya başlıyor. (Arka kamerayı denemedim.) 1 saatlik video kaydı yaptım, otomatik olarak 3 parçaya bölmüş. Böldüğü kısımlarda da benim bazı cümlelerim kesilmiş. Ayarlarda bununla ilgili bir şey göremedim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Oyla:

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Hocam sağ olasın sorun çözüldü. Bildirimler saniyesinde geliyor şimdi.

Geçen gün bir problemle daha karşılaştım, yeni konu açmak yerine buradan sormak istiyorum: Ön kamera ile video kaydı yaparken her 23 dakikada bir kesip ayrı kayıt almaya başlıyor. (Arka kamerayı denemedim.) 1 saatlik video kaydı yaptım, otomatik olarak 3 parçaya bölmüş. Böldüğü kısımlarda da benim bazı cümlelerim kesilmiş. Ayarlarda bununla ilgili bir şey göremedim. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam.
Daha once hic bu kadar uzun video cekmedim. Ama su var ki android de video kaydinda 4 gb lik dosya sınırı var. Yani videonun dosya botutu 3,70 GB olduğu takdirde video yu kesiyor yeni bi dosya olarak kaydediyor. Kaydettiginiz videonun boyutuna bi bakin eger sinira dayanmissa dosya boyutu ondan olabilir.

Oyla:

mayob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhsin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam.
Daha once hic bu kadar uzun video cekmedim. Ama su var ki android de video kaydinda 4 gb lik dosya sınırı var. Yani videonun dosya botutu 3,70 GB olduğu takdirde video yu kesiyor yeni bi dosya olarak kaydediyor. Kaydettiginiz videonun boyutuna bi bakin eger sinira dayanmissa dosya boyutu ondan olabilir.
Evet dosya boyutu yaklaşık 4 gb. Sınır olması kötü olmuş. Düzeltmenin bir yolu vardır diye umuyorum. Biraz araştıralım bakalım.

Oyla:

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Evet dosya boyutu yaklaşık 4 gb. Sınır olması kötü olmuş. Düzeltmenin bir yolu vardır diye umuyorum. Biraz araştıralım bakalım.
Android 11 de kalkacakti bu sınır ama bizim cihazlarda android 11 i custom rom haricinde goremeyiz hocam maalesef.

Oyla:
Üst Alt