Yardım Redmi Note 7 - Bildirim ışığı çok cansız ve Yakınlık sensörü çalışmıyor

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Öncelikle S.A. Arkadaşlar herkese iyi forumlar,Redmi note7 6gb lık telefon aldım,bildirim ışığı yok denecek kadar cansız yanıyor (iğne ucu kadar),acaba kasanın boyası ışığımı kapatıyor yoksa ledmi bozuk,

2.Sorum - yakınlık sensörü ilk başlarda çalışıyordu ama telefon kapalıyken ses kısma ve güç tuşuna basıp sıfırlamak istedim (herhalde yanlış bir şeyler yaptım) ve sonrasında sensor çalışmıyor,*#*#6484#*#* tuşlayıp Proximity sensor teste ettiğimde ise kırmızı yazı ile FAİL yazıyordu,acaba yazılımsal bir şeyemi sebep oldum yoksa sensörmü bozuldumu

3.Sorum -telefonumu boot loader kilidi açık halde satın aldım,en son çıkan V10.3.10.0 güncellemesini OTA olarak yaptım ama ben kendim sıfırdan kurulum yapmak istiyorum,telefonumda TWRP yüklüdür

Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum,şimdiden çok teşekkür ediyorum

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Bende o test bölümü şöyle görünüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-06-22-41-29-266_com.longcheertel.cit.png
    Screenshot_2019-09-06-22-41-29-266_com.longcheertel.cit.png
    56 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Bende o test bölümü şöyle görünüyor

Başımın belası sensör bende yine çalışmaz oldu headbang~~

Sensör test diye basit bir uygukama var store da .
tüm sensörlerinizi test ediyor ss atıyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Başımın belası sensör bende yine çalışmaz oldu headbang~~

Sensör test diye basit bir uygukama var store da .
tüm sensörlerinizi test ediyor ss atıyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede Noinput Data yazıyor maalesef
Aşağıdaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

Rehber - Persist Nasıl Yüklenir?
Çok Sağolun ama buda çare olmadı,çözümlerden sonra telefonu yeniden başlattığımda ilk aramada telefonu kulağıma götürmesem bile hemen ekran kapanıyor ve bende güç tuşuna basarak açıyorum ekranı

Oyla:

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Telefonda gün geçtikçe sorunlar çoğalmaya başladı,şimdide jiroskop düzgün çalışmıyor, çekirdek sürümüne 4 kez tıklayıp jiroskop kalibre testi yaptım ama şu an pubg de jiroskop sapıtmış durumda,az sol yapsam en sola,azcık sağ yapsam en sağa,azcık yukarı yada aşağı yapsam en sonlara kadar dönüyor,nerden aldım ben bu telefonu,annemin sözünü dinlemedim büyük ihtimal bu sebepden oluyor galiba :D,bilgili arkadaşlarım romu tamamen silip en baştan sıfırdan rom atsam düzelirmi,ne yapacağımı şaşırdım inanın,verdiğim rahatsızlık içinde ne olur kusuruma bakmayın :)

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Telefonda gün geçtikçe sorunlar çoğalmaya başladı,şimdide jiroskop düzgün çalışmıyor, çekirdek sürümüne 4 kez tıklayıp jiroskop kalibre testi yaptım ama şu an pubg de jiroskop sapıtmış durumda,az sol yapsam en sola,azcık sağ yapsam en sağa,azcık yukarı yada aşağı yapsam en sonlara kadar dönüyor,nerden aldım ben bu telefonu,annemin sözünü dinlemedim büyük ihtimal bu sebepden oluyor galiba :D,bilgili arkadaşlarım romu tamamen silip en baştan sıfırdan rom atsam düzelirmi,ne yapacağımı şaşırdım inanın,verdiğim rahatsızlık içinde ne olur kusuruma bakmayın :)

Aynı romu atacaksanız pek çare olmaz diye düşünüyorum, çünkü aynı sıkıntıları bende çekiyorum. AOSP tabanlı romlar hoşuma gidiyor ve bu tarz romlar deniyorum, en son Havoc-OS ve Fan Edition olanı yükledim maalesef kaç defa yüklediysem hepsinde yine hata verdi.
pendroz hocamın tavsiyesi üzerine Persist dosyasını yüklemekte çare olmadı. Bugün Global 10.3.10 stock roma döndüm. Şİmdilik sensör çalışıyor ama en baştaki sorunu devam ediyor (çağrı esnansında telefon kulakta iken olmadık yerlere tıklama)
Tabi bildirim sorunları zaten vardı ve aynen devam yine

Oyla:

Combo35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Size ve diğer cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tekrardan,bende global rom a döndüm,çünkü en azından 4,5g si çok stabil ve istikrarlı,yeni çözümleri bekliyeceğiz artık,yapacak bir şey yok gibi

Oyla:
Üst Alt