Hocam kaç gündür kullanıyorsunuz kerneli, bazı kerneller belli süre sonra akıcılık sorunu yaratıyor bazı yerlerde geç tepki felan veriyordaKonu 25.02.2021 tarihinde güncellenmiş olup kernelin en güncel 2 gün önce çıkmış sürümünü ekledim.
Kernel miui ve aosp ile uyumludur.
Eu Rom miui 12 ile denendi ve hiç bi hata ile karşılaşılmadı cihaz oldukça akıcı ve ekran hassasiyeti artmış
Kernelda kamera problemi ve ekran overclocku yoktur.
ben bugün kullanmaya başladım. overclocklu olarak yükledim. şarj tüketimi kötüleşmedi gibi geldi bana. antutu da 166bin puan çıktı. test süresince telefonun sıcaklığı değişmedi batarya yüzde 2 azaldı sadece. akıcılık şimdilik çok iyi.Hocam kaç gündür kullanıyorsunuz kerneli, bazı kerneller belli süre sonra akıcılık sorunu yaratıyor bazı yerlerde geç tepki felan veriyorda
Teşekkürler, daha önce agni kernel kullanıyordum, başta iyiydi 1 hafta kadar sonra bazı sıkıntılar baş gösterdi, bu kernel ses seviyesini de arttıyor mu?ben bugün kullanmaya başladım. overclocklu olarak yükledim. şarj tüketimi kötüleşmedi gibi geldi bana. antutu da 166bin puan çıktı. test süresince telefonun sıcaklığı değişmedi batarya yüzde 2 azaldı sadece. akıcılık şimdilik çok iyi.
ses seviyesini arttırmıyor sanıyorum. ben ses için magisk üzerinden ainur narsil modunu yükledim. eski quad dac'lı lg v30 umun ses kalitesini aratmıyor.Teşekkürler, daha önce agni kernel kullanıyordum, başta iyiydi 1 hafta kadar sonra bazı sıkıntılar baş gösterdi, bu kernel ses seviyesini de arttıyor mu?
Yükledim, şuanlık gayet akıcı bir aksilik olmazsa telefondan max verimi elde etmiş olacağız artık, teşekkürler.
Teşekkürler, deneyeceğim.ses seviyesini arttırmıyor sanıyorum. ben ses için magisk üzerinden ainur narsil modunu yükledim. eski quad dac'lı lg v30 umun ses kalitesini aratmıyor.
Ben de yükledim agni gibi saçma ısı yapmıyor. Agni kernelin birçok sürümünü denedim hep bir gecikme oluyor telefon sapıtıyor yani. Şarjda ısınıyor mu daha denemedim agnide şarjda alev alıyordu telefon. Hiçbir yerde sıkıntı yok şimdilik ve üstelik kontrol merkezi o kadar akici oldu ki anlatamam, aynı mi9t prodaki gibi akıcı takılmıyor. Overclocklu yükledim telefon hissetmedi bile ısı falan yok. Oyun oynamayacaksaniz 2.2ghz tavsiye ederim. Sonuç olarak ağır oyunlar yakar telefonu. Eu + Mystic = Bal + kaymak olmuş. Şarjda ki degisikligi bugün test edeceğim.Teşekkürler, daha önce agni kernel kullanıyordum, başta iyiydi 1 hafta kadar sonra bazı sıkıntılar baş gösterdi, bu kernel ses seviyesini de arttıyor mu?
Yükledim, şuanlık gayet akıcı bir aksilik olmazsa telefondan max verimi elde etmiş olacağız artık, teşekkürler.