Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM İndirme Bağlantısı
İndirip kurdum bu stable beta ise stable rom yayınlanınca otadan gelir mi bana yoksa yine forumdan mı indirmeliyim ayrıca note 6 pro android 10 alacak mı
Nasıl bildirim merkezi bu romda yok ? Kullanıyorum gayet..
3 tane redmi cihazımız var note 5 var onda blur ?
Note 8 var onda normal 12 de blur du yeni güncelleme ile gri oldu.
Diğer telefonları bilmem. Diyorum ki yeni gelen note 6 pro miui 12 güncellemesinde bildirim merkezi yok miui 11deki gibi bildirim çubuğu var. Port romlarda bildirim merkezini kapattığında bu romda ki gibi gri bir bildirim çubuğu geliyordu ve o romlarda da bildirim merkezi hep performans sorunlarına neden oluyordu. Anladığım kadarıyla xiaomi ekibi bu sorunu henüz bazı cihazlarda çözemedi ve bildirim merkezini göndermedi bile note 6 proda.
İndirip kurdum bu stable beta ise stable rom yayınlanınca otadan gelir mi bana yoksa yine forumdan mı indirmeliyim ayrıca note 6 pro android 10 alacak mı
Android 10 almayacağı söylendi zaten. Ortadan gelmesi 1-2 haftayı bulabiliyor bazen. Buradaki ota dosyasını alıp güncelleyiciden seçerek güncelleyebilirsin sorun çıkarmadı bende. Rom başta biraz yavaş geliyor ama kullandıkça stabilleşiyor. Şuan miui 11den daha hızlı.
Diğer telefonları bilmem. Diyorum ki yeni gelen note 6 pro miui 12 güncellemesinde bildirim merkezi yok miui 11deki gibi bildirim çubuğu var. Port romlarda bildirim merkezini kapattığında bu romda ki gibi gri bir bildirim çubuğu geliyordu ve o romlarda da bildirim merkezi hep performans sorunlarına neden oluyordu. Anladığım kadarıyla xiaomi ekibi bu sorunu henüz bazı cihazlarda çözemedi ve bildirim merkezini göndermedi bile note 6 proda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 10 almayacağı söylendi zaten. Ortadan gelmesi 1-2 haftayı bulabiliyor bazen. Buradaki ota dosyasını alıp güncelleyiciden seçerek güncelleyebilirsin sorun çıkarmadı bende. Rom başta biraz yavaş geliyor ama kullandıkça stabilleşiyor. Şuan miui 11den daha hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sanırım konuyu okumadan cevap yazmaya çalışmışsın, ayarlardan yeni bildirim merkezini açarsan hem bildirim merkezinin miui 12 ile geldiğini hemde mesajlarca konuşulduğunu hatta geliştirici ekibinin mesajıma verdiği cevabı da göreceksin.
Beta olduğunu şimdiden hissettim telefonu tam yemeğe otururken firefox tarayıcı açıkken telefonun ekranını kapattım kendini durmaksınız resetlemeye başladı recovery moda alıp tekrar başlattım Sistemi tekrar açıldı.
Sorun yaşayanlar; Apkmirror sitesinden launcher güncelleyin, Google Play'de uygulama kasasını güncelleyin sorun halolur, birde tavsiyem güncelleme yaptıktan sonra telefonu sıfırlamanız, ayrıca güncelleme sonrası telefonun iyi çalışması genellikle 3-5 günü bulur, yazılım optimizasyonu açısından, bende şuan bir sıkıntı yok telefon daha hızlı ve batarya daha iyi geldi, sadece akıcılık bir önceki sürüme göre bir tık geride
Hocam APKMirror üzerinden Launcher, Themes vs. indirdim fakat kuramıyorum. "Resmi Olmayan kanallardan sistem uygulamaları yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Nasıl yükleme yapıyoruz?
Hocam APKMirror üzerinden Launcher, Themes vs. indirdim fakat kuramıyorum. "Resmi Olmayan kanallardan sistem uygulamaları yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Nasıl yükleme yapıyoruz?
O sıkıntı eu romlarda oluyor, globalde öyle bir sıkıntı görmedim daha önce, bende sıkıntı yaşamadım. Eğer eu rom kullanıyorsanız ben root seçeneğiyle SAI uygulaması ile yüklüyordum sistem APK larını