Hocam telefonun akıcılığı uçmuş ya resmen bana mı öyle geliyor bir bakar mısınız arayüz olsun uygulamada gezinme olsun. Akıyor maşallahYeni güncellemelerle gelen özellikler yeni animasyonlar bi miktar ya şarjdan ya performanstan götürür. benim düşüncem gerekirse 1 saat düşük ekran süresi alayım ama cihaz performanslı çalışsın.
birde değişiklikler listesinde sadece güvenlik yaması yazdığına bakmayın 416 mb boyutu önceki güncellemedede öyle yazıyordu ama xiaomi bi kaç hatayı çaktırmadan kapatmış mesela bu sürümde sistem hizmet eklentisi uygulamasını güncellemiş şuanlık farkettiğim.
Ben şaşırdım güncelleyince iyi olmuş yaslm.ycl02
Dediğim gibi orda sadece güvenlik yaması yazdığına bakmayın çaktırmadan hataları gideriyolar telefonun hızı veya pil performansı değişebiliyo bazı sistem uygulamalarını güncelliyolar yoksa 416 mblık güvenlik yaması olmaz
Bendede öyle pin girme ekranı flu değil artık sadece bi karartı geliyo sanırım arayüzü göze batmıcak şekilde hafifletmişler.
Evet hocam arayüzde hızlanma mevcut ve tam ekran hareketlerini kullanan arkadaşlar ayarlardan sistem başlatıcı uygulamasına tam ekran yetkisi versin animasyonlar daha akıcı çalışır. artık note 6 pro için en stabil sürüm 11.0.4.0 diyebiliriz şuanlık
hocam sistem uygulamasına nasıl tam ekran yetkisi veriyoruz biraz detaylandırır mısınızslm.ycl02
Dediğim gibi orda sadece güvenlik yaması yazdığına bakmayın çaktırmadan hataları gideriyolar telefonun hızı veya pil performansı değişebiliyo bazı sistem uygulamalarını güncelliyolar yoksa 416 mblık güvenlik yaması olmaz
Bendede öyle pin girme ekranı flu değil artık sadece bi karartı geliyo sanırım arayüzü göze batmıcak şekilde hafifletmişler.
Evet hocam arayüzde hızlanma mevcut ve tam ekran hareketlerini kullanan arkadaşlar ayarlardan sistem başlatıcı uygulamasına tam ekran yetkisi versin animasyonlar daha akıcı çalışır. artık note 6 pro için en stabil sürüm 11.0.4.0 diyebiliriz şuanlık
Aynen bende bulamadım yardımcı olabilir misiniz?hocam sistem uygulamasına nasıl tam ekran yetkisi veriyoruz biraz detaylandırır mısınız
Su ana kadar en stabil surum diyebilirim.Arkadaşlar 11.0.2 deyim yeni gelen güncellemede sorun yok hersey yolundaysa geçelim burdan sorun ya da hata bulan arkadaşlar yazarsa memnun olurum şuan beklemedeyiz