Ben yükledim sıfırlanmadı temiz kurulum olsun diye kendim sıfırladım. Siz yinede verilerinizi yedekleyin ne olur ne olmazRecovery dosyası 1.7gb onu yüklesem sıfırlanır mi telefon? Bilgilendirir misiniz? Yeniyim yanlış birşey yapmayayım
Hayırlı olsun Allah pişman etmesinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sağol hocam güncelledim inşallah memnun kalırım.
Hayır. Ben denedim sıfırlanmadı. Yeni iseniz size nasıl kurulduğunu anlatayım.Recovery dosyası 1.7gb onu yüklesem sıfırlanır mi telefon? Bilgilendirir misiniz? Yeniyim yanlış birşey yapmayayım
Sağolun hocam. Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için tekrardan.Ben yükledim sıfırlanmadı temiz kurulum olsun diye kendim sıfırladım. Siz yinede verilerinizi yedekleyin ne olur ne olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun Allah pişman etmesin![]()
Ne demek hocam her zaman.Allah ikinizden de razı olsun çok çok teşekkür ederim.
recovery dosyasini indir twrpden flaşla sorun çıkmaz eğer twrp dahili depolamayi görmüyor ise indirdiğin recovery dosyasını hafıza kartına at twrp girişte şifre istiyor ise cancele bas depolama seç kısmından sdcard seç yani hafıza kartını sonra recovery dosyasını yükle 1.7gb lik sorunsuz kurabilirsin kardeşim hiçbir şeyin sifirlanmazArkadaşlar bende twrp yüklü güncelleme gelmedi. Dosyalarım silinmeden orjinal recovery'ye geçme imkanım varmı yada twrp yüklü olduğu halde ota güncellemesi gelirmi.
Teşekkür ederim hocam.recovery dosyasini indir twrpden flaşla sorun çıkmaz eğer twrp dahili depolamayi görmüyor ise indirdiğin recovery dosyasını hafıza kartına at twrp girişte şifre istiyor ise cancele bas depolama seç kısmından sdcard seç yani hafıza kartını sonra recovery dosyasını yükle 1.7gb lik sorunsuz kurabilirsin kardeşim hiçbir şeyin sifirlanmaz