MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Smhbrdbk12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi8 SE
Konular
7
stock recovery dosyasını nerden bulabilirjm

Alitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
2
Ben recover yazanı indirdim. 10.3.6.0 bi önceki sürüm yüklüydü. Recover yazanı tıklayınca 1.7 gb boyutunda güncelleme indirdi. Güncelleme bölümünden dosyayı gösterip yükledim.

Smhbrdbk12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi8 SE
Konular
7
Ben recover yazanı indirdim. 10.3.6.0 bi önceki sürüm yüklüydü. Recover yazanı tıklayınca 1.7 gb boyutunda güncelleme indirdi. Güncelleme bölümünden dosyayı gösterip yükledim.
Güncelleme yaptıysan hayırlı olsun ;)

yunuser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
0
Recovery romu twrp'den flashlayabilirsiniz, ama twrp gider ve veriler silinir, twrp'nin gitmemesi için cihazı yeniden başlatmadan Magisk flashlayın.
Merhaba
Redmi note 8 pro aldım
Pop 3 mail kurdum ama maillerim 2 günlük duruyor toplam 8-10 .mail gerisi ortadan kayboluyor.
Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yükleyen arkadaşlara sorum ayarlarda yukarı aşağı gezerken animasyonlarda ve bildirim çubuğunu hızlı şekilde indirdiğinizde kasar gibi oluyo mu ve kamera uygulamasında ön kameraya geçiş 3 sn falan sürüyo mu ? herhangi bi sorunla karşılaşan oldumu?

Alitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
2
Yükleyen arkadaşlara sorum ayarlarda yukarı aşağı gezerken animasyonlarda ve bildirim çubuğunu hızlı şekilde indirdiğinizde kasar gibi oluyo mu ve kamera uygulamasında ön kameraya geçiş 3 sn falan sürüyo mu ? herhangi bi sorunla karşılaşan oldumu?
Şimdi denedim herhangi bir gecikme veya kasma yok hocam. Güncelleme sonrası Hard reset attım ben. Şuana kadar herhangi bir soruna rastlamadım

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Şimdi denedim herhangi bir gecikme veya kasma yok hocam. Güncelleme sonrası Hard reset attım ben. Şuana kadar herhangi bir soruna rastlamadım
Bahsettiğim ön kameraya geçişte 3snlik gecikmede yok öyle mi? ben stabilite delisi biriyim cihazda animasyon hatalarına hıçkırmalarına takıyorum kafayı miui 11 EU stabil olanı yüklemiştim sıkıntılı geldi bana eski sürüme döndüm bu yüzden bilgilendirme için teşekkürler.

Alitas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
2
Bahsettiğim ön kameraya geçişte 3snlik gecikmede yok öyle mi? ben stabilite delisi biriyim cihazda animasyon hatalarına hıçkırmalarına takıyorum kafayı miui 11 EU stabil olanı yüklemiştim sıkıntılı geldi bana eski sürüme döndüm bu yüzden bilgilendirme için teşekkürler.
Şimdi tekrar ii iki üç defa denedim. Birinci saniyede geçiş yapıyor
Şimdi tekrar iki üç üç defa denedim bir saniye de açılıyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Şimdi tekrar ii iki üç defa denedim. Birinci saniyede geçiş yapıyor

Şimdi tekrar iki üç üç defa denedim bir saniye de açılıyor
Teşekkür ettim hocam demekki sorun eu romdaymış her ne kadar stabil yazsada. size gelen global resmi güncelleme sorun çıkarmıyor anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt