Soru Redmi Note 6 Pro Ghost Screen...

fatihkucmen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Ya**ak
Konular
3
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Yaklaşık beş gün önce Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64 model cihaz alarak aranıza katılmış bulunuyorum. İlk aldığımda var mıydı bilmiyorum ama bu gün farkettim cihazda Ghost Screen olduğunu farkettim. Tapatalk kullanıyorum konuda uzun süre kaldığım da aşağı yukarı kaydır tuşları ve konu aç butonunun ekranda kaldığını farkettim. Sizce bu yazılımsalmıydı yada neden kaynaklandı gelecekte ekranda dokunmatikte bana sorun yaratır mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihkucmen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Ya**ak
Konular
3
Tamam anladım hayalet ekran benim cihazda görmedim benim başka sorunlarla uğraşıyorum 4g gibi şebeke sorunu bide Zeytinburnundan aldım oda bana baya sıkıntı oldu
Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz hocam 4g olarak. Sizde mi yurtdışı kayıtlı olanlardan aldınız.

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
2 aya yakındır kullanıyorum ama ekranda herhangi bir olumsuzluk görmedim. Bazı serilerde mi sıkıntı var acaba. Işık sızmasından şikayetçi olanlarda var bende bu sorunda yok çok şükür.
Hocam sizde de 4g sorunu varmı evde yada işyerinde çekim çubuğu 3 düşünce internete girmiyor aynısı h+ yapıyor full çekince sorun yok 4 çubuk olunca da yok 3 bezen 2 kesin çekmiyor iki cihaz var ikisinde de aynı sorun oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz hocam 4g olarak. Sizde mi yurtdışı kayıtlı olanlardan aldınız.
Zeytinburnu telefoncu dan

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Hocam sizde de 4g sorunu varmı evde yada işyerinde çekim çubuğu 3 düşünce internete girmiyor aynısı h+ yapıyor full çekince sorun yok 4 çubuk olunca da yok 3 bezen 2 kesin çekmiyor iki cihaz var ikisinde de aynı sorun oldu

Kaç çubuk çekiyor bakmadım ama internete girmediği bir durumla karşılaşmadım. Sizler böyle şeyler yazınca acaba aynı telefonu mu kullanıyoruz diyorum |(

Hattınız turk telekom mu?

Oyla:

fatihkucmen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Ya**ak
Konular
3

Hocam bende kullanıyorum türk telekom ile birlikte hiç böyle bir sorun görmedim. Öncelikle kullandığınız telekom şirketine göre ve bulunduğunuz yerleşim yerine göre hat sorunu olabilir. kırsal değilde merkezde iseniz ve bu durum normal değil bence.

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Bende note 6 yok ama bu sorunlar gözümu korkuttu. Daha önceki xiaomilerde bu sorunlari yaşadım. Hala devam ediyor üstelik diğer modellerle.

Oyla:

netlogger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Cihazınızda son güncellemeleri yapın, olmadı kararlıdan haftalık betaya geçin, o da olmadı EU rom deneyin. tamamında aynı sorunları yaşıyorsanız telefonda sıkıntı var demektir...

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Mi max 2 alalı 1 yıl oldu benim ekran panelim de tianma hocam ghost screen sorunu yaşamadım. Umarım sorununuzu bir an önce halledersiniz geçmiş olsun

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Kaç çubuk çekiyor bakmadım ama internete girmediği bir durumla karşılaşmadım. Sizler böyle şeyler yazınca acaba aynı telefonu mu kullanıyoruz diyorum |(

Hattınız turk telekom mu?
redmi note 6 pro 4/64 turkcell hat kullanıyorum
resimde görüldügü gibi ankara merkez

Ekli dosyalar

• screenshot_2018-12-02-01-21-06.png
    screenshot_2018-12-02-01-21-06.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 149
Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Merhaba bende de var aynı cihazdan Ghost Screen nedir anlamadım

Bende de sorun var 4 gün oldu telefonu alalı siz ne yaptınız var mı çözümü yoksa ilerlemez mi şimdilik rahatsız etmiyor ama belirgenlesir mi acaba

Oyla:

termomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom yükleme
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
redmi note 4 ümde vardı ama geçici oluyo bir zaman sonra kayboluyor bence çokta önemli değil

Oyla:
Üst Alt