Yardım Redmi note 6 pro (Gelen aramaları direkt meşgule atıyor)

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yükleme yapmadım
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, redmi note 6 pro cihazimi 1 haftadır kullanıyorum, cihaz performans ve batarya olarak fiyatına göre çok tatmin edici, lakin birkaç gündür aralıklarla gelen aramaları direkt meşgule atıyor ve hat düşmüyor, şebekeden olabilir diye GSM operatörünü aradım gerekli kontrolleri yaptım şebekeden değil.
Gün içinde ara sıra gelen aramaları otomatik boşa atıyor hiç calmadan ben sadece gelen arama bildirimine bakarsam görebiliyorum ve işim gereği büyük bir sorun benim için nasıl hal edebilirim
LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
Cihaz: Redmi note 6 pro 4/64
Sürüm: MIUI 10.2.2.0

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Kopyacı çinlilerin telefonları bozup gelecek telefonların önünü açmak için oynadığı dolandırıcılık oyunu. Mi 8 Lite aynı sorunlar var 10.2.2.
Bir insan telefon alırken güncelleyeyim son sürüm olsun problemler kalksın der günceller çin malı telefonlar için geçerli değil bu durum, birde telefon çıkarıyorlar sahtekarlar. Türkiye yetkili satıcısı olmayınca böyle oluyor telefonu şikayet edecek yardım alacak bir yer yok sanki kaçak telefon alıp kayıt ettirmişiz aynı şey işte. Gördüğüm herkesi bu yanlıştan döndürmeye yemin etmiş bir asker moduna girdim nasıl psikolojimi bozup beni rezil ettilerse artık siz hesap edin.
Evet dostum haklısın cihazında bu problemle karşılaşınca hemen aldığım yere gittim bu arada cihazim spot yani servis garantisi yok aldığım yerden ilk aklıma gelen şey cihazı fark ödeyerek dahi olsa değiştirmek ama bu sorun çözülmeyecek birşey değil herhalde ama nasıl cozeriz onu bilmiyorum

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Evet dostum haklısın cihazında bu problemle karşılaşınca hemen aldığım yere gittim bu arada cihazim spot yani servis garantisi yok aldığım yerden ilk aklıma gelen şey cihazı fark ödeyerek dahi olsa değiştirmek ama bu sorun çözülmeyecek birşey değil herhalde ama nasıl cozeriz onu bilmiyorum
Çözülmeyeceğine %99 eminim size tavsiyem öyle bir imkanınız varsa beklemeyin bile hemen değiştirin gidin iyi bir marka alın distribütörü olan bir telefon olsun. Yazılım ile telefonun bir birine uymayan 10 tane bugu var nasıl bir güncelleme gelecek ki bu sorunların hepsi kökten çözülecek? buna inanıyorsanız siz bilirsiniz böyle bir şey saf android telefonlara gelmedi daha. Bu arada garantisiz telefon satmak kanunlara aykırı, tüketici haklarına başvurarak yardım alabilirsiniz onun dışında öyle bir şey yapmak yerine değişme imkanı sunuluyorsa hiç uğraşmadan değiştirin, çünkü yetkili garanti yok, kvkda olsa deltada olsa sizden yüksek miktarda ücret talep edilir ve 1 ay cihazınız bekletilir. Şikayetvar.com ve forumlarda örneklerini görebilirsiniz. GM9 Pro alın daha iyi.

Oyla:

gokhankocabay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
miui global forumda da aynı şikayette bulunan kişiler var,örnek olarak;

1:Power button and fingerprint 2-3 seconds delay unlock.
2: BLock my incoming calls 5/10 times.

Cihazın bazen butondan veya parmak iziyle açmak istediğimde 2-3 saniye gecikmeli olarak ekranı açması problemi bende de mevcut. Beta rom'a geçiş yaparak sorunu aşanlar olmuş.

Oyla:

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Çözülmeyeceğine %99 eminim size tavsiyem öyle bir imkanınız varsa beklemeyin bile hemen değiştirin gidin iyi bir marka alın distribütörü olan bir telefon olsun. Yazılım ile telefonun bir birine uymayan 10 tane bugu var nasıl bir güncelleme gelecek ki bu sorunların hepsi kökten çözülecek? buna inanıyorsanız siz bilirsiniz böyle bir şey saf android telefonlara gelmedi daha. Bu arada garantisiz telefon satmak kanunlara aykırı, tüketici haklarına başvurarak yardım alabilirsiniz onun dışında öyle bir şey yapmak yerine değişme imkanı sunuluyorsa hiç uğraşmadan değiştirin, çünkü yetkili garanti yok, kvkda olsa deltada olsa sizden yüksek miktarda ücret talep edilir ve 1 ay cihazınız bekletilir. Şikayetvar.com ve forumlarda örneklerini görebilirsiniz. GM9 Pro alın daha iyi.
Evet problemler mevcut lakin daha 1 haftalık cihazı değiştirmek canımı sıkıyor nitekim 1350 para verdim.
Yani yeni güncelleme ye yükseltince bu sorunlar baş veriyorsa bir önceki sürüme geçince sorunlar kalkmaz mi sizce ?
Şuanda 10.2.2.0 sürümü var bunu bir önceki sürümüne geçmeyi nasıl yapabiliriz ?
Hiç olmazsa denemekte fayda var diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui global forumda da aynı şikayette bulunan kişiler var,örnek olarak;

1:Power button and fingerprint 2-3 seconds delay unlock.
2: BLock my incoming calls 5/10 times.

Cihazın bazen butondan veya parmak iziyle açmak istediğimde 2-3 saniye gecikmeli olarak ekranı açması problemi bende de mevcut. Beta rom'a geçiş yaparak sorunu aşanlar olmuş.
Dostum aynı dertten muzdaripiz sence nasıl halledebiliriz çünkü isim gereği çok fazla telefon alıyorum ve ara sıra bu sorunun olması gerçekten büyük sorun benim icin
Herşeyi geçtim gün gelir acil bir arama söz konusu olabilir

Oyla:

gokhankocabay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Bu konuda bize yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba, bir önceki stabil miui sürümüne nasıl dönebiliriz, muhtemelen bu şekilde problemimiz çözülecektir.
Bu downgrade işlemini gerçekleştirmek için illaki Bootloader unlock olması gerekiyormu?

Oyla:

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Bende öyle düşünüyorum
Botloader kilidi açma daha doğrusu bir önceki miui sürümüne nasıl geçeriz yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa müteşekkir oluruz

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Evet problemler mevcut lakin daha 1 haftalık cihazı değiştirmek canımı sıkıyor nitekim 1350 para verdim.
Yani yeni güncelleme ye yükseltince bu sorunlar baş veriyorsa bir önceki sürüme geçince sorunlar kalkmaz mi sizce ?
Şuanda 10.2.2.0 sürümü var bunu bir önceki sürümüne geçmeyi nasıl yapabiliriz ?
Hiç olmazsa denemekte fayda var diye düşünüyorum

Dostum aynı dertten muzdaripiz sence nasıl halledebiliriz çünkü isim gereği çok fazla telefon alıyorum ve ara sıra bu sorunun olması gerçekten büyük sorun benim icin
Herşeyi geçtim gün gelir acil bir arama söz konusu olabilir
Bende 1800 verdim iade ettim, sonra 1650 verdim bendeki de 1 haftalık cihaz. Elindeki fırsatın değerini bilmeni şiddetle tavsiye ederim gerisi size kalmış rom flaan uğraşma telefonu iptal edersin bilen birisiyle yap hiç yapmadıysan.

Oyla:

Vakunis32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ikb
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
22
Bende 1800 verdim iade ettim, sonra 1650 verdim bendeki de 1 haftalık cihaz. Elindeki fırsatın değerini bilmeni şiddetle tavsiye ederim gerisi size kalmış rom flaan uğraşma telefonu iptal edersin bilen birisiyle yap hiç yapmadıysan.
Aslında yeni cihaz almak da çok mesele değil neticede eskisi gibi değil çeşitlilik çok fazla akıllı cihazlarda yani 1200-1300 TL ye bir cihaz bulurum ama diyelim ki bunu verdim paramı geri aldım yeni bir cihaz istedim güncelledim yine aynı sorunla karşılaşmamak muhtemel değil mi

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Arkadaşlar 10.2.2.0 sürümünden düşün düşmek için yapmanız tek gereken şey internetten düşük sürümünü zip şeklinde indirin ardından telefondan güncelleme kısmına gelip MIUI yazısına 10 kere seri şekilde basın gelişmiş güncelleme seçenekleri açılacak sağ üstten girin orda elle yükle gibi bir şey var ordan indirdiğiniz güncellemeyi yükleyin. NOT: Yaparken tüm şifrelerinizi kaldırın telefondan.

Oyla:

Mr.Snake

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Resmi note 6 pr
Konular
0
valla benim telefon yaklaşık 1.5 ay oldu alalı . Eşim sürekli telefonun kapalı yada meşkul diye şikayet ediyordu ki telefon çalmıyordu bile. Kısaca aynı şekilde bende de ar sorun. Lütfen biri çözümü bulsun

Oyla:
Üst Alt