- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Redmi Note 6 Pro Cpu -Z' de işlemcinin frekansların 4 çekirdek sabit diğer 4 çekirdek başka değerde sabit kalıyor sürekli değerler değişiyor ama aşağıdaki görseller ardı ardına sürekli o şekilde gözüküyor. Diğer CPU Z tarzı programlarda da öyle.., bu şekilde işlemci sürekli güç harcıyor ve bataryayı sömürüyor olmaz mı?
Bu arada Note 6'nın 4pda forumunda yazılımsal hatalar kısmında bu sorun belirtilmiş
ve şu anlık çözüm yok Xiaomiden açıklama bekleniyor yada güncelleme denmiş..
Diğer Note 6 kullanıcıları bu sorunla karşılaşan var mı. Yada bu bir sorun mu..
Güncelleme:
İşlemci çekirdekleri yüksek hızda çalışıyor diyerek global forumda konu açmıştım lakin, sorun/hata dediğim aslında bir sorun olmadığına dair Mıui yöneticilerinden cevap aldım. Arkaplandaki uygulamaların hala uyku modunda çalışıyor olmaları işlemcininin çekirdeklerinin sürekli farklı frekanslarda olacağını ve cihazın minimum 1.11 ile maximum 1.80 Ghz hızlarında normal seyrinde olduğunu bahsettiler. Dolayısıyla cihazın şarj performansında ve kendi performansında herhangi bir sorun olmadığına göre. İşlemci çekirdeklerinde herhangi bir sıkıntı yok demektir.
Bu arada Note 6'nın 4pda forumunda yazılımsal hatalar kısmında bu sorun belirtilmiş
ve şu anlık çözüm yok Xiaomiden açıklama bekleniyor yada güncelleme denmiş..
Diğer Note 6 kullanıcıları bu sorunla karşılaşan var mı. Yada bu bir sorun mu..
Güncelleme:
İşlemci çekirdekleri yüksek hızda çalışıyor diyerek global forumda konu açmıştım lakin, sorun/hata dediğim aslında bir sorun olmadığına dair Mıui yöneticilerinden cevap aldım. Arkaplandaki uygulamaların hala uyku modunda çalışıyor olmaları işlemcininin çekirdeklerinin sürekli farklı frekanslarda olacağını ve cihazın minimum 1.11 ile maximum 1.80 Ghz hızlarında normal seyrinde olduğunu bahsettiler. Dolayısıyla cihazın şarj performansında ve kendi performansında herhangi bir sorun olmadığına göre. İşlemci çekirdeklerinde herhangi bir sıkıntı yok demektir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: