Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Arkadaşlar 4/64 modelini düşünüyorum. Eşime alacağım. İthalatçı garantiler 1600 lira, Türkiye garantililer 1800 liradan başlıyor. Birde 1300 civarına sıfır garantisiz yada 3 ay bireysel garantili satan telefoncular var ve fiyatı uygun olmasından dolayı 1300'e almayı düşünüyorum. Halen Redmi Note 3 mtk kullanıyorum garantisiz almıştım 3 yıldan fazla oldu bu yüzden Xiaomi telefonlara güveniyorum. Telefon alırken global versiyon alınması önerilmiş TG modeli. Hint modelinde band 20 olmadığı için şebeke sorunu olduğu söyleniyor. Başka da ayrıntıya rastlamadım. Dikkat edeceğim başka neler olabilir sormak istedim. Mesela Hint modeline rom yükleyip global diye kandırabilirler mi?

denizcenk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cenk
Cihazım
not6 pro
Konular
2
telefonda garanti bankası bbva uygulaması ve garanti bonus çalışmıyor . banka 20 gündür çözemedi . ayrıca
telefonun kendi internet tarayıcısından ve google dan da hiç bir bankaya giriş yapılamıyor finansbank garanti .çözülemezse telefonu iade edeceğim.aci çözüm bekliyorum

Oyla:

Mr.Sun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
telefonda garanti bankası bbva uygulaması ve garanti bonus çalışmıyor . banka 20 gündür çözemedi . ayrıca
telefonun kendi internet tarayıcısından ve google dan da hiç bir bankaya giriş yapılamıyor finansbank garanti .çözülemezse telefonu iade edeceğim.aci çözüm bekliyorum
ziraat vakıf yapıkredi sorunsuz çalışıyor

Oyla:

denizcenk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cenk
Cihazım
not6 pro
Konular
2
sorun bende değil telefonda işte iade edeceğim .

Oyla:
Üst Alt