Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Arkadaşlar 4/64 modelini düşünüyorum. Eşime alacağım. İthalatçı garantiler 1600 lira, Türkiye garantililer 1800 liradan başlıyor. Birde 1300 civarına sıfır garantisiz yada 3 ay bireysel garantili satan telefoncular var ve fiyatı uygun olmasından dolayı 1300'e almayı düşünüyorum. Halen Redmi Note 3 mtk kullanıyorum garantisiz almıştım 3 yıldan fazla oldu bu yüzden Xiaomi telefonlara güveniyorum. Telefon alırken global versiyon alınması önerilmiş TG modeli. Hint modelinde band 20 olmadığı için şebeke sorunu olduğu söyleniyor. Başka da ayrıntıya rastlamadım. Dikkat edeceğim başka neler olabilir sormak istedim. Mesela Hint modeline rom yükleyip global diye kandırabilirler mi?

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Sahibindene bakıyorum 4/64 modelleri 1100 e kadar düşmüş nasıl bişe anlamıyorum.

Oyla:

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
bende telefon bakıyorum, şuanlık aklımda note 6 pro var. alacağım kişi telefonu sosyal medya ve kamera için kullanacak. note 6 pro'nun ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. aklıma takılan tek şey bu modelde herhangi bir sorun veya sıkıntının olup olmadığı.

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
bende telefon bakıyorum, şuanlık aklımda note 6 pro var. alacağım kişi telefonu sosyal medya ve kamera için kullanacak. note 6 pro'nun ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. aklıma takılan tek şey bu modelde herhangi bir sorun veya sıkıntının olup olmadığı.
Merhabalar, sosyal medya için her tür cihaz iş görür ama kamera işi durumu değiştirir. Not 6 pro kullanıyorum 9 tane de aldırdım ama kamerası bana göre vasat. Daha önce redmi not 4 kullandım hemen hemen aynı. Günışğında idare eder ama loş ışıkta iş görmez. Bide çektiğim resimler çabuk bozuluyor. Bunun dışında telefon çok seri ve akıcı sorun yaşamazsınız.

Oyla:

Bvrak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
8
Merhabalar, sosyal medya için her tür cihaz iş görür ama kamera işi durumu değiştirir. Not 6 pro kullanıyorum 9 tane de aldırdım ama kamerası bana göre vasat. Daha önce redmi not 4 kullandım hemen hemen aynı. Günışğında idare eder ama loş ışıkta iş görmez. Bide çektiğim resimler çabuk bozuluyor. Bunun dışında telefon çok seri ve akıcı sorun yaşamazsınız.
Merhaba, Note 6 Pro'nun çektiği fotoğraf ve videoları inceledim alacağım kişi için mâkul seviyede. Önemli olan kasma donma olmaması uzun süre götürmesi. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Merhaba, Note 6 Pro'nun çektiği fotoğraf ve videoları inceledim alacağım kişi için mâkul seviyede. Önemli olan kasma donma olmaması uzun süre götürmesi. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Rica ederim.

Oyla:

Untel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
37
abi gecen hafta bende aldım note 6 pro 4 64 modelini. 1270 tl ye aldım. Cihazın sorunları yok denemez. 1. Öncelikle şarj etme yeri ters
2.bildrimlerde sorun var ( çentikten dolayı)
3.Kulaklık girişi üst tarafta ( bu biraz şahsi bi durum) Başkada sorunu yok Okan bekar abimden aldım telefonu güvenilir bir kişidir kendisi istersen yardımcı olabilirm
Şarj etme yeri ters olsun düz olsun ne farkeder bu bi sebep olamaz

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

firatiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
mi 9
Konular
4
Valla hocam fotoğraf çekmesi vs tatmin eder ama eğer whatsapp görüntülü görüşme yapıyorsanız benim gibi sakın ama sakın almayın ne yaptıysam çözemedim vampir gibi bembeyaz ve soluk çıkarıyor hangi versiyonunu yüklediysem aynı

Oyla:

okanbekar80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan Bekar
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
İngilizce Öğretmen
Konular
5
abi gecen hafta bende aldım note 6 pro 4 64 modelini. 1270 tl ye aldım. Cihazın sorunları yok denemez. 1. Öncelikle şarj etme yeri ters
3.Kulaklık girişi üst tarafta ( bu biraz şahsi bi durum) Başkada sorunu yok Okan bekar abimden aldım telefonu güvenilir bir kişidir kendisi istersen yardımcı olabilirm
Hayırlı olsun kardeşim. Alacak olan arkadaşlara ve almayanlara dahi destek sunuyoruz elimizden geldiğince.

Oyla:

Y2AJ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Bil. Mühendisliği
Konular
2
Aylardır kullanmaktayım, bu modeli bana soran herkese tavsiye etmişimdir hala da edebilirim. 4/64 için konuşacak olursak baya akıcı herhangi bir kasma donma yaşamazsınız. Kamera kısmında ise birkaç ayarlamayla çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. Bana göre bu cihazdaki tek kusur 60 fps video desteğinin olmaması en azından ben bulamadım. Ayriyeten Whatsapp ve İnstagramdaki videolarda kalite düşmesi oluyor ama bu zaten Androidle alakalı modelle değil. Fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor bence.

Oyla:

Untel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
37
Şarj yerinin ters olması ne gibi bir sorun olabilir acaba

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt