Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Arkadaşlar 4/64 modelini düşünüyorum. Eşime alacağım. İthalatçı garantiler 1600 lira, Türkiye garantililer 1800 liradan başlıyor. Birde 1300 civarına sıfır garantisiz yada 3 ay bireysel garantili satan telefoncular var ve fiyatı uygun olmasından dolayı 1300'e almayı düşünüyorum. Halen Redmi Note 3 mtk kullanıyorum garantisiz almıştım 3 yıldan fazla oldu bu yüzden Xiaomi telefonlara güveniyorum. Telefon alırken global versiyon alınması önerilmiş TG modeli. Hint modelinde band 20 olmadığı için şebeke sorunu olduğu söyleniyor. Başka da ayrıntıya rastlamadım. Dikkat edeceğim başka neler olabilir sormak istedim. Mesela Hint modeline rom yükleyip global diye kandırabilirler mi?

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Bende garantisiz kullanıyorum global versiyon gayette memnunum, Global ve hint dediginiz gibi farkli dikkat etmeniz gerekli. Güvenilir saticilardan almanizi öneririm, hint versiyona global kutu bastirip satan bile var.
Facebook xiaomi gruplarinda satan güvenilir kişiler var. Emre Albayrak, Veysel Kilicdogan onerebilirim.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorum için teşekkürler. Sosyal medya kullanmıyorum. Kullansam da kesinlikle güvenip de almam. Onun için elden telefoncudan almayı düşünüyorum. Ha telefoncular çok mu güvenilir bilemeyiz. İşini dürüst yapan vardır tabi. işte bu yüzden bunlara gerek kalmadan telefonun bir yerlerine bakarak anlayabilmek mümkün müdür acaba?

Oyla:

rasimoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rasim
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
2
Ben direk note 7 al derim çünkü cam tek düşmede kırılıyor note 6. En azından note 7 kaliye olarak daha iyi

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Arasında epey fiyat farkı var. Düşünce kırılmaması telefonlarda artık şans işi. Ekran filmiyle felan o açığı kapatırız artık.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arasında epey fiyat farkı var. Düşünce kırılmaması telefonlarda artık şans işi. Ekran filmiyle felan o açığı kapatırız artık.
Kaliteli bir cam ve kılıf kullanırsanız sorun olmaz dayanıklı cihazdır kendileri evde bir adet var.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Arkadaşlar note 6 pro nun 6/64 modeli varmı .. varsa Hint mi global mi nasıl anlarım ...

Oyla:

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
abi gecen hafta bende aldım note 6 pro 4 64 modelini. 1270 tl ye aldım. Cihazın sorunları yok denemez. 1. Öncelikle şarj etme yeri ters
2.bildrimlerde sorun var ( çentikten dolayı)
3.Kulaklık girişi üst tarafta ( bu biraz şahsi bi durum) Başkada sorunu yok Okan bekar abimden aldım telefonu güvenilir bir kişidir kendisi istersen yardımcı olabilirm

Oyla:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Ben alamadım halen. Maddiyattan sebep. Bu hafta alıcam inşallah. Saydıklarından sadece bildirim konusu sıkıntı olarak kabul ediyorum. O da yeni rom ile yada güncelleme ile hallolur herhalde.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Note 5 ile ekran harici bir farkı yok sanırım, işlemcileri aynı, redmi note 5'te mantıklı bir seçim olur, sadece ekrandan dolayı fazla harcama yapmaya değmez bence.

Oyla:
Üst Alt