- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 163
Olabilir hocam hiç denemedigim için bilmiyorumslm.ycl02, hocam systemui normal APK gibi yüklenmiyor diye biliyorum priv-app klasörüne atmak lazım
Hocam hücre beklemenin o kadar şarj yemesinin sebebi sinyal almadıkça sinyal arıyor bu yüzden yüksek ihtimalle çekim merkezi bulamamıştırArkadaşlar merhaba
Redmi note 6 pro kullanıyorum. Dün gece şarjı %97 de bıraktım sabah ise kalktığımda ben şok oldum %25 kadar şarj yemiş. Ekran görüntüsü attım. Hücre bekleme yüzünden nasıl bu kadar şarj yiyebilir bilmiyorum. Henüz yeni güncelleme yaptım. Global 12.01 şuan da cihaz. Kullanmadığım uygulamaları kisitladim. 4.5 g duruyor ve genel de wifi açık oluyor. Onun dışında yatarken wifi kapatıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam her konunun altına yazmayın lütfen diğer tarafta da cevap verdim. Ama ek olarak yeni güncelleme yaptıysanız yedek alıp cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba
Redmi note 6 pro kullanıyorum. Dün gece şarjı %97 de bıraktım sabah ise kalktığımda ben şok oldum %25 kadar şarj yemiş. Ekran görüntüsü attım. Hücre bekleme yüzünden nasıl bu kadar şarj yiyebilir bilmiyorum. Henüz yeni güncelleme yaptım. Global 12.01 şuan da cihaz. Kullanmadığım uygulamaları kisitladim. 4.5 g duruyor ve genel de wifi açık oluyor. Onun dışında yatarken wifi kapatıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler sağolasınHocam hücre beklemenin o kadar şarj yemesinin sebebi sinyal almadıkça sinyal arıyor bu yüzden yüksek ihtimalle çekim merkezi bulamamıştır
Ben bu konularda yeniyim nasıl uygulayabilirim ne tür uygulamalar indirmem gerekiyor bana yardımcı olumusunuz lütfen veya videosu falan varsa söyleyebilir misinizMIUI 12 Kontrol Merkezi Bulanıklaştırma Magisk Modülü (Yalnızca Note 6 Pro)
Magisk'ten flashlayın.
Sadece ve sadece:
Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0 içindir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir