Eyvallah hocam bence olay şu şekilde gelişmişDoğrudur hocam bilginize saygım sonsuz. Ben yalnızca tahminde bulundum note 8 ve 9 da da bu gri arka plan olduğunu öğrendim. Oradan yürüttüm fikrimi
Kesinlikle hocam miui 12 temalı 11 kullanıyoruz. Neyse ki tadını aldık artık sabretmemize gerek yok. İlerleyen bir iki güncelleme ile düzelteceklerini umuyorum birkaç konuyu.Eyvallah hocam bence olay şu şekilde gelişmiş
Note 6 Pro miui 12
Kullanıcılar VS xiaomi
Kullanıcılar -
ne zaman bize miui 12 vereceksiniz ne zaman he ne zaman
Xiaomi -
çok yakında
Kullanıcılar - he tamam peki
Xiaomi -verin şunlara miui 12 yi bişeye benzemese de olur özellikle bildirim panelini gri yapın iğrenç olsun.
Hocam şu anlık note 8 için çözüm maalesef yok, eğer olursa paylaşacağımRedmi Note 8 ile aynı sorunu yaşamaktayım. Yardımcı olabilecek var mı ?
Telefonda magisk varsa magisk üstünden yüklemeniz gerekHocam merhaba benim telefonum da note 6 pro, attığınız dosyayı indirdim zip dosyası olarak. Bunu telefona nasıl kuracağım peki.
Magisk yok bende hocam, başka yöntem var mı?Telefonda magisk varsa magisk üstünden yüklemeniz gerek
Bildiğim kadarıyla başka yöntem yok şu anlıkMagisk yok bende hocam, başka yöntem var mı?