Rom Redmi note 5 ( whyred ) rom/kernel öneri

• Konbuyu başlatan ynsyns
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 250
  • Görüntüleme 17K

Mutlubas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BoZKurT
Cihazım
Mi 11T
Konular
34
Kernel ile ilgili oluyor ise yarayabilir. Çok hızlı olmasının bir faydası yok ama yavaş olsun az olsun daha iyidir
Miui romda artırma şansım var mı nasıl artırabilirim

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Arkadaşlar aosip yükledim. Havoc ile karşılaştıracak olursam havoc daha iyi. Havocda daha çok özelleştirme var ve çalışmayan bir kaç özellik haricinde bug görmedim diyebilirim havocda. Bunda daha şimdiden son ekranlar bölümünde bug gördüm. Aynı bug masikte de vardı.
Aoispde ek olarak çift dokunuşla kapatma var.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Arkadaşlar aosip yükledim. Havoc ile karşılaştıracak olursam havoc daha iyi. Havocda daha çok özelleştirme var ve çalışmayan bir kaç özellik haricinde bug görmedim diyebilirim havocda. Bunda daha şimdiden son ekranlar bölümünde bug gördüm. Aynı bug masikte de vardı.
Aoispde ek olarak çift dokunuşla kapatma var.
Bu hıntliler her şeyi ovuyor çok ovmuslerdi bu romu.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bilindikten şaşmamak gerek. Ancient ile havoc nasıl oldu
Performans olabilecek en iyi seviyedeydi. 137k antutu 1526 5461 geekbench4 skoru pubg hdr ayarlarda akıcı oyun performansı daha üstü yoktur bence. Şarj da normal işte 7-8 saat. Günlük kullanım ve şarj için ancient yükleyip uc yapılmalı. 2.2ghz hızlar çok da gerekli değilmiş

Son düzenleme:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Performans olabilecek en iyi seviyedeydi. 137k antutu 1526 5461 geekbench4 skoru pubg hdr ayarlarda akıcı oyun performansı daha üstü yoktur bence. Şarj da normal işte 7-8 saat. Günlük kullanım ve şarj için ancient yükleyip uc yapılmalı. 2.2ghz hızlar çok da gerekli değil.
Ben batarya uzun gitsin derdindeyim hep uc felan ne bilmiyorum miuida stock çok iyi güncel dersen stromguard en iyisi stabil. Aosp için bilemiyorum

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Ben batarya uzun gitsin derdindeyim hep uc felan ne bilmiyorum miuida stock çok iyi güncel dersen stromguard en iyisi stabil. Aosp için bilemiyorum
Uc underclock hocam. Stock kernelde en en düşük 1100 ile 600 arası sanırım. Ancientte ve çoğu kernelde 300mhzye kadar indirilebiliyor. Ex kernel managerdan en yüksek işlemci hızını 1.8ghz yaparsak bayağı pil tasarrufu yapmış oluruz.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Uc underclock hocam. Stock kernelde en en düşük 1100 ile 600 arası sanırım. Ancientte ve çoğu kernelde 300mhzye kadar indirilebiliyor. Ex kernel managerdan en yüksek işlemci hızını 1.8ghz yaparsak bayağı pil tasarrufu yapmış oluruz.
Anladım. Ahım şahım bir fark veriyor mu acaba emin değilim. Ama kernelle çok oynayinca performans çok kayboluyor

Üst Alt