2 iyi tek rom olarak verecekİnfinity 1.1 çıkmış. Pe caf çok iyi fakat deneyesim var ama nedense tek rom olarak değilde ota update olarak veriyor
Gördüm hocam masik yapımcısı girdi gruba çalıntı olduğunu gösterdi zaten.2 iyi tek rom olarak verecek
Bunu sadece bu şekilde vermiş
Geliştirici 2 de daha fazla özellik ve tek rom olarak yapma sözü verdi telegramda
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temiz kurulum mu yoksa üzerine direk flashlayalım mı hocamMasik 3.0 kurdum güzel kullanılır.
Şarj durumu nasıl hocam? Pe caf a göre?Masik 3.0 kurdum güzel kullanılır.
2.6 üzerine flashlanabilir diyor test edenler ben aosptan geçiğim için temiz kurdum. yeni animasyonlar eklemiş ama renkli bildirimkeri kaldırmış genellikle 2.6 hatalarını çözmüş sanırımTemiz kurulum mu yoksa üzerine direk flashlayalım mı hocam
Ayrıca ekstra bir şey var mı gözünüze çarpan
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şarj olarak idare eder gibi test edemedim henüz ama benim kullanımımda pek bir fark göremedim ama uykudayken pe'ye göre daha az şarj gidiyor sankiŞarj durumu nasıl hocam? Pe caf a göre?
Şarj iyiyse geçicem valla, özledim miui ı2.6 üzerine flashlanabilir diyor test edenler ben aosptan geçiğim için temiz kurdum. yeni animasyonlar eklemiş ama renkli bildirimkeri kaldırmış genellikle 2.6 hatalarını çözmüş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şarj olarak idare eder gibi test edemedim henüz ama benim kullanımımda pek bir fark göremedim ama uykudayken pe'ye göre daha az şarj gidiyor sanki
Hocam 2 gündür test ettim geceden sabaha sıfır şarj gidiyor harika günlük kullanımda da standart miui diyebilirim bence şarj iyi duzelmisŞarj iyiyse geçicem valla, özledim miui ı