- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Poco F4 pro
- Konular
- 25
Bana miui ile uyumlu spectrum özelliği olan kernel önerebilir misiniz arkadaşlar
No name de var spectrum özelliğiBana miui ile uyumlu spectrum özelliği olan kernel önerebilir misiniz arkadaşlar
Bana miui ile uyumlu spectrum özelliği olan kernel önerebilir misiniz arkadaşlar
Benim attıgım redmi note 5 e ait bilginiz olsunBana miui ile uyumlu spectrum özelliği olan kernel önerebilir misiniz arkadaşlar
Yedek almayı unutmayın! Miuida çalışmayabilirBana miui ile uyumlu spectrum özelliği olan kernel önerebilir misiniz arkadaşlar
Miui uyumlu olanlar yazıyor orda. Ben yükledim çalışıyor sıkıntı yokYedek almayı unutmayın! Miuida çalışmayabilir
Şu an MIUI HP deyim masik 2.3 kurdum ama HP daha hızlı ve stabil geldi tekrar buna geçtimKangroox bir cacik etmez donuyor kernel
Zaten yorumlarda da öyle yeni rom kurdum o yüzden
Miui hp nasil memnun musunuz?
Crandroid romu attım miui dan daha iyi stabil. ÖneririmŞu an MIUI HP deyim masik 2.3 kurdum ama HP daha hızlı ve stabil geldi tekrar buna geçtim
Yeni kurdum şarj vs daha tam deneyimleyemedim ama şu an harika bence
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Crandroid ne hocam öyle bir rom hatırlamıyorumCrandroid romu attım miui dan daha iyi stabil. Öneririm
Masik 2.4 var 2.3 yok bizim telefona bence masik daha iyiŞu an MIUI HP deyim masik 2.3 kurdum ama HP daha hızlı ve stabil geldi tekrar buna geçtim
Yeni kurdum şarj vs daha tam deneyimleyemedim ama şu an harika bence
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an miuipro kurdum 9.1.17 onu deniyorum hocamCrandroid ne hocam öyle bir rom hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masik 2.4 var 2.3 yok bizim telefona bence masik daha iyi