Sohbet Redmi note 5 pro cepport bilgisi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Şuan bi kaç yerde satışa başlamış ama fiyatı çok yüksek 1700 1800 civarında. Ki bence bu fiyata değmez

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hocam o fiyati o cihaz haketmiyor. 1200-1400 bandindan fazla verilmez ki, Mi Note 3, Mi6 1500-1600lu fiyatlara bulunabiliyorken, 1300 liradan fazla verilmez bana göre. Döviz kurunun azizliği olması başka bir durum tabi.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Yok hocam o fiyati o cihaz haketmiyor. 1200-1400 bandindan fazla verilmez ki, Mi Note 3, Mi6 1500-1600lu fiyatlara bulunabiliyorken, 1300 liradan fazla verilmez bana göre. Döviz kurunun azizliği olması başka bir durum tabi.
Yok hocam döviz kuru 4 tl civarıyken fiyatları bu durumdaydı yani dövizden etkilenmeden bu fiyata satıyor bazıları. İnternetten note 5 Pro yazıp epeyden fiyatları görebilirsiniz.
Cepoort getirecek mi getirirse ne zaman getirir bilemiyorum ama getirirse asıl hak ettiği fiyatı orada görürüz gibime geliyor

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yok hocam döviz kuru 4 tl civarıyken fiyatları bu durumdaydı yani dövizden etkilenmeden bu fiyata satıyor bazıları. İnternetten note 5 Pro yazıp epeyden fiyatları görebilirsiniz.
Cepoort getirecek mi getirirse ne zaman getirir bilemiyorum ama getirirse asıl hak ettiği fiyatı orada görürüz gibime geliyor

Umarım hocam tek temennimiz o da, Umarim Cepport da Doların azizliğine uğramaz işte :) Yoksa bu denli güzel bir cihaz satılmaz. Redmi 5 Plus 1300-1400 bandindan satılsa idi, kac kişi alirdi örneğin?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Maalesef bu modelin özellikleri, adlandırması fazlasıyla karışmış durumda...

Örneğin 636'lı model Malezya'da Redmi Note 5 adıyla çıkmış durumda. Oysa Hindistan'daki Redmi Note 5 625 kullanıyor. Hindistan'da 636 kullanan model ise Redmi Note 5 Pro adıyla satılıyor fakat Malezya'daki 636'lı modelle kamera özellikleri farklı. Çin, hong kong, singapur, endonezya vs. için üretilen modeller de birbirlerinden farklı. Resmi satış başladığında hepimiz fazlasıyla zorlanacağız drunk~~
Hocam 2-3 kez okudum ama yeni yeni anlıyorum gibi bu nasıl karışıklık böyle

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Benim bildiğim kadarı ve Cantara hocamın bu açıklamasi ile Xiaomi nin en karışık Cihazi Bu olacak hocam. Umarım ülkemize tek tipte gelir de, en azından tek cihaz üzerinde uğraşılir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam dün Tayland'da Redmi Note 5 tanıtıldı. Bugün de İspanya'da tanıtılacak. Eğer bu modellerde farklı olursa hiç içinden çıkamayacağız :(

İki arkadaşın redmi note 5 satın aldığını var sayalım. Biri 625 diğeri 636 kullanacak. Biri 20mp fotoğraf çekecek diğeri 13. Biri orijinal global rom kullanacak diğeri fake rom. Birinde Band 20 desteği olacak diğerinde olmayacak vs. İkinci cihazı alan kullanıcı ciddi anlamda mağdur olacak gibi görünüyor. Güzel bir rehber hazırlamamız lazım...

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam dün Tayland'da Redmi Note 5 tanıtıldı. Bugün de İspanya'da tanıtılacak. Eğer bu modellerde farklı olursa hiç içinden çıkamayacağız :(

İki arkadaşın redmi note 5 satın aldığını var sayalım. Biri 625 diğeri 636 kullanacak. Biri 20mp fotoğraf çekecek diğeri 13. Biri orijinal global rom kullanacak diğeri fake rom. Birinde Band 20 desteği olacak diğerinde olmayacak vs. İkinci cihazı alan kullanıcı ciddi anlamda mağdur olacak gibi görünüyor. Güzel bir rehber hazırlamamız lazım...
Xiaomi böyle yaparak ciddi yanlışa giriyor. Çünkü bu kadar karmaşık bir durumda müşteri kaybetmeye başlayacak. Bir telefon bir kere aynı özelliklerle çıkar tüm dünyaya yayılır. Olay bu kadar basitken ülke ülke özellikleri değiştirmek nasıl bir kafadır anlamış değilim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Xiaomi böyle yaparak ciddi yanlışa giriyor. Çünkü bu kadar karmaşık bir durumda müşteri kaybetmeye başlayacak. Bir telefon bir kere aynı özelliklerle çıkar tüm dünyaya yayılır. Olay bu kadar basitken ülke ülke özellikleri değiştirmek nasıl bir kafadır anlamış değilim

Hocam bizim gibi ülkeler için problem fakat örneğin İspanya'da resmi satışı var. Orada tanıtılan Redmi Note 5 neyse ispanyol kullanıcılar tanıtılan Redmi Note 5 neyse onu kullanacaklar. Yani Xiaomi'yi çok da ilgilendiren bir durum değil. Burada asıl sorumluluk bizdeki ithalatçılara düşüyor. Satacakları cihazları nereden temin ettiler, özellikleri nedir çok iyi anlatmaları lazım yoksa hem kullanıcılar mağdur olur hem de iade cihazlarla başa çıkamazlar.

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

Hocam bizim gibi ülkeler için problem fakat örneğin İspanya'da resmi satışı var. Orada tanıtılan Redmi Note 5 neyse ispanyol kullanıcılar tanıtılan Redmi Note 5 neyse onu kullanacaklar. Yani Xiaomi'yi çok da ilgilendiren bir durum değil. Burada asıl sorumluluk bizdeki ithalatçılara düşüyor. Satacakları cihazları nereden temin ettiler, özellikleri nedir çok iyi anlatmaları lazım yoksa hem kullanıcılar mağdur olur hem de iade cihazlarla başa çıkamazlar.
Xiaomi resmi giriş yapsa ülkemize sorun kalmayacak aslında

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Xiaomi resmi giriş yapsa ülkemize sorun kalmayacak aslında

Ya resmi giriş yapar ve bize 625'li, kötü kameralı, band20'si olamayan modeli getirirse? Bu durumda da iyi cihaza ulaşma şansımız kalmaz. :(

Üst Alt