Yardım Redmi Note 5 EU Stable Rom

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese merhaba. Cihazım Redmi Note 5 al 4/64. Yüklü miui sürümü: Global Stable 10.0.2.0.
Cihazımın bootloader kilidini açtım ve cihazım sıfırlandı. Hazır sıfırlanmış iken eu roma geçmek istiyorum. Eu stable rom'u adım adım nasıl kurmam gerektiğini ve rom dosyasını nereden indirebileceğimi atabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden sağolun eksik olmayın dostlar.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
pcsuite.mi.com falan yazıyor şu an ekranda hocam pc ye bağlamaya çalıştım ses açma tuşu ile dediklerinizi yapıp. Ama pc telefonu görmüyor şuan
Ses tuşuna basılı tutunca mı "pcsuite.mi.com" çıkıyor, öyleyse telefonu kapatın ve bootloader'a girin TWRP kurulumunu son kez yapın ve dosyaları atıp kurulumu yapın.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Şu an cihazım fastboot da kaldı hocam. Ses açma tuşundan da sıfırladım yanlışıkla. Buradan sonra ne önerirsiniz? Fastbootdayım şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses tuşuna basılı tutunca mı "pcsuite.mi.com" çıkıyor, öyleyse telefonu kapatın ve bootloader'a girin TWRP kurulumunu son kez yapın ve dosyaları atıp kurulumu yapın.
Yukarıda bir yorum yazdım hocam. Cihaz fastboot da kaldı. Miflash ile rom flashlayabilir miyim? Başka hiç bir şey yapamıyorum. Sanırım twrp menümde gitti tekrar.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt