Yardım Redmi Note 5 EU Stable Rom

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese merhaba. Cihazım Redmi Note 5 al 4/64. Yüklü miui sürümü: Global Stable 10.0.2.0.
Cihazımın bootloader kilidini açtım ve cihazım sıfırlandı. Hazır sıfırlanmış iken eu roma geçmek istiyorum. Eu stable rom'u adım adım nasıl kurmam gerektiğini ve rom dosyasını nereden indirebileceğimi atabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden sağolun eksik olmayın dostlar.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam bir şey yazmıştım bi bakabilir misiniz yukaridaki yorumuma
Hocam TWRP görebiliyorsanız TWRP olayı tamamdır. Burada var ama EU romda işe yarar mı bilmiyorum.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Hocam TWRP görebiliyorsanız TWRP olayı tamamdır. Burada var ama EU romda işe yarar mı bilmiyorum.
Eu rom ile kullanan bir iki arkadaş gördüm hocam, oluyor. Her şey için çok teşekkür ederim. Son olarak iki soru sormak istiyorum size müsaade ederseniz. Şu an cihazıma bu magisk ile magisk modları yükleyebilir miyim ve magisk üzerinden root işlemi gerçekleştirebilir miyim?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Eu rom ile kullanan bir iki arkadaş gördüm hocam, oluyor. Her şey için çok teşekkür ederim. Son olarak iki soru sormak istiyorum size müsaade ederseniz. Şu an cihazıma bu magisk ile magisk modları yükleyebilir miyim ve magisk üzerinden root işlemi gerçekleştirebilir miyim?
Magisk zaten root hocam yani cihazınız şu anda rootlanmış durumda eğer ki sorunsuz bir şekilde kurulum yaptıysanız. Magisk modüllerini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Magisk zaten root hocam yani cihazınız şu anda rootlanmış durumda eğer ki sorunsuz bir şekilde kurulum yaptıysanız. Magisk modüllerini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Hocam şu an ses yükseltme ve güç tuşuna aynı anda bastığımda twrp menüsü gelmiyor. Cihazımda twrp yüklü. Reboot system falan vs. şeyler yazıyor gelen menüde mi'nin kendi menüsüne benziyor

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam şu an ses yükseltme ve güç tuşuna aynı anda bastığımda twrp menüsü gelmiyor. Cihazımda twrp yüklü. Reboot system falan vs. şeyler yazıyor gelen menüde mi'nin kendi menüsüne benziyor
Siz EU rom kurdunuz değil mi eminsiniz ? Eğer ki eminseniz TWRP'yi tekrardan kurun.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Siz EU rom kurdunuz değil mi eminsiniz ? Eğer ki eminseniz TWRP'yi tekrardan kurun.
Hayır kuramadım hocam. EU Rom şu an cihazımın hafızasında hali hazır şekilde bekliyor flashlanmak için. Fakat ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda flashlamak için gereken twrp menüsüne giremiyorum. Cihazım açık iken twrp uygulamasını görebiliyorum sadece yukarıdaki fotoğraftaki gibi

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hayır kuramadım hocam. EU Rom şu an cihazımın hafızasında hali hazır şekilde bekliyor flashlanmak için. Fakat ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğumda flashlamak için gereken twrp menüsüne giremiyorum. Cihazım açık iken twrp uygulamasını görebiliyorum sadece yukarıdaki fotoğraftaki gibi
O halde siz MiFlash ile mi kurulum yaptınız ?

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Ben şu an sadece altta linkini verdiğim konuda olduğu gibi twrp kurulumu yaptım. Cihazım sıfırlandı her hangi bir rom kurulumu yapmadım. eu rom dosyamı indirdim cihazımın hafızasına attım ve flashlamak için twrp menüsüne girecektim fakat ses açma ve güç kombinasyonu beni twrp menüsüne atmıyor

Rehber - [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3