reis benim telefon global kararlı rom vardı sırf gcam ve farklılık olsun diye rs rom yükledim escobar hocamın paylaştığı, miui olmadan olmuyor acemiligimziden bilmiyorum acaba yuklemem gereken hangisi, miui ye geri dönmek istiyorumMI-Room 9.6.13 eklendi.
Konu başlığındaki bütün romlar MIUI tabanlı istediğinizi yükleyebilirsiniz.reis benim telefon global kararlı rom vardı sırf gcam ve farklılık olsun diye rs rom yükledim escobar hocamın paylaştığı, miui olmadan olmuyor acemiligimziden bilmiyorum acaba yuklemem gereken hangisi, miui ye geri dönmek istiyorum
pekı bunu yuklerken nasıl yapıcaz dosya cıkarma vs yapıcazmı yoksa dırek dahılı hafızaya atp twrp ıle yuklicezmiKonu başlığındaki bütün romlar MIUI tabanlı istediğinizi yükleyebilirsiniz.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp ile yükleyeceksiniz ama önce yedek alıp 4 wipe yapın,sonrasında romu yükleyin.pekı bunu yuklerken nasıl yapıcaz dosya cıkarma vs yapıcazmı yoksa dırek dahılı hafızaya atp twrp ıle yuklicezmi
MI-Room kullanan var mı denemeyi düşünüyorum veya hangi sürümü denememi önerirsiniz gereksiz uygulama olmasın stabil olsun yeter