bende de şu anda global stabil 10.2.3.0 var ama aranıyorum, kaşınıyorumBenim için Bootloader kilidi kapalı olarak Global stabil
bende de şu anda global stabil 10.2.3.0 var ama aranıyorum, kaşınıyorum
escobar hocamin romu denenmis ve kucuk hatalar olsa dahi akici romdur ama masik x 4.2 deneyen olamis halaEscobar1945 hocamın port romunu veya Masik 4.2 port romu deneyip kaşıntıyı biraz azaltabilirsiniz hocam
sizin genis vizyonunuz uzun kullaniminiz var siz denerseniz cok inandirici ve guzel olurbende de şu anda global stabil 10.2.3.0 var ama aranıyorum, kaşınıyorum
sizin genis vizyonunuz uzun kullaniminiz var siz denerseniz cok inandirici ve guzel olurbende de şu anda global stabil 10.2.3.0 var ama aranıyorum, kaşınıyorum
Şuan masikteyim, face id çalışmıyor otomatik parlaklıği kapatınca eski haline dönmüyor. Eğer bunlar sizin için sıkıntı değilse geçin. Bir de okuma modu çalışmıyor. Franco kernel ile akar bu rom ben eu stabile dönüyorum.escobar hocamin romu denenmis ve kucuk hatalar olsa dahi akici romdur ama masik x 4.2 deneyen olamis hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin genis vizyonunuz uzun kullaniminiz var siz denerseniz cok inandirici ve guzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin genis vizyonunuz uzun kullaniminiz var siz denerseniz cok inandirici ve guzel olur
Hepsi anladim hocam ama otomatik parlakligi anlamadim nasil yani oto praklaklikdan cikarinca menual azaltip cogaltmak olmuyormu ve obur hatalar bana gore buyuk problem degil bide rom oc kerbel var ve siz soylediginiz gibi fk kernelle akar rom dogrudurŞuan masikteyim, face id çalışmıyor otomatik parlaklıği kapatınca eski haline dönmüyor. Eğer bunlar sizin için sıkıntı değilse geçin. Bir de okuma modu çalışmıyor. Franco kernel ile akar bu rom ben eu stabile dönüyorum.