Rom Redmi Note 4X Mido MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 8.12.20

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ama hocam, yapmayın sizi de kaybetmeyelim8=)haha--haha--
Ama buna rağmen ısrarlı iseniz, direk Sayın Escobar1945 hocamın romunu yükleyin derim

Rom - Epic_Miui10_HMNote4X_8.12.13_Global_7.0_ByEscobar1945

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
8.11.22 güncellemesi ile şarj performansı düştü hocam, daha da eski haline yani 12 saatlere ulaşamadı, yeni yeni 10 saati görür oldu... Haliyle bu benim mantığıma uymamakla birlikte; yapılan güncelleme ile telefon eskitme olayına (dolaylı da olsa) tepkiliyim...

Şimdi Escobar1945 hocamın romunu indiriyorum, cesaret ile vakti aynı potada eritince de işe başlarım. Umarım altından kalkabilirim... Verilen linkten indirip, fastboot ile kurma işlemi yapıyorum değil mi hocam? TWRP ile beceremem çünkü...

Tüm bunları yazdıktan sonra konuya gidip kontrol ettiğimde TWRP ile kurulum olduğunu gördüm ve bütün hevesim kaçtı. Sağlık olsun, Global Beta'ya devam... ;( Konuyu bir daha incelediğimde; Escobar hocamın romunun da Beta olduğunu gördüm, bir kez daha hevesim kaçtı... :^)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
8.11.22 güncellemesi ile şarj performansı düştü hocam, daha da eski haline yani 12 saatlere ulaşamadı, yeni yeni 10 saati görür oldu... Haliyle bu benim mantığıma uymamakla birlikte; yapılan güncelleme ile telefon eskitme olayına (dolaylı da olsa) tepkiliyim...

Şimdi Escobar1945 hocamın romunu indiriyorum, cesaret ile vakti aynı potada eritince de işe başlarım. Umarım altından kalkabilirim... Verilen linkten indirip, fastboot ile kurma işlemi yapıyorum değil mi hocam? TWRP ile beceremem çünkü...

Tüm bunları yazdıktan sonra konuya gidip kontrol ettiğimde TWRP ile kurulum olduğunu gördüm ve bütün hevesim kaçtı. Sağlık olsun, Global Beta'ya devam... ;( Konuyu bir daha incelediğimde; Escobar hocamın romunun da Beta olduğunu gördüm, bir kez daha hevesim kaçtı... :^)
Evet hocam, maalesef iyi bir Rom için BL kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması lazım...üzgünüm

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evet hocam, maalesef iyi bir Rom için BL kilidinizin açık ve TWRP yüklü olması lazım...üzgünüm

BL kilidim açık ancak, Diğer zımbırtı (adını bile yazamıyorum) yüklü değil... Esasında; bir kez yapsam, öğrenebilirim ama telefon cortlarsa yedek telefonum olmadığı için tırsıyorum... :( Şöyle bir soru sorayım hocam; Beta'da Global kararlı sürüme, güncelleme menüsündeki üst üste üç nokta işareti olan yerden indirdiğim romu göstererek geçebilir miyim? Yoksa illaki miflash ile fastboot'tan mı geçmem gerekir... Teşekkürler.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
BL kilidim açık ancak, Diğer zımbırtı (adını bile yazamıyorum) yüklü değil... Esasında; bir kez yapsam, öğrenebilirim ama telefon cortlarsa yedek telefonum olmadığı için tırsıyorum... :( Şöyle bir soru sorayım hocam; Beta'da Global kararlı sürüme, güncelleme menüsündeki üst üste üç nokta işareti olan yerden indirdiğim romu göstererek geçebilir miyim? Yoksa illaki miflash ile fastboot'tan mı geçmem gerekir... Teşekkürler.
Mi Flash ile maalesef....ama isterseniz size TWRP yüklemede yardımcı olabilirim, basit iş esasında

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Mi Flash ile maalesef....ama isterseniz size TWRP yüklemede yardımcı olabilirim, basit iş esasında

Bu teklifin; çölde vaha, gurbette tanıdık görmek, uzayda insanlık için atılmış büyük adım, yağmurda saçak altı, oruçta okunan akşam ezanı gibi geldi hocam, Allah razı olsun... drunk~~sun~~ Tekrardan cesaretimi topladığımda özelden rahatsız ederim... Teşekkürler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu teklifin; çölde vaha, gurbette tanıdık görmek, uzayda insanlık için atılmış büyük adım, yağmurda saçak altı, oruçta okunan akşam ezanı gibi geldi hocam, Allah razı olsun... drunk~~sun~~ Tekrardan cesaretimi topladığımda özelden rahatsız ederim... Teşekkürler...
Eyvallah hocam, ne zaman isterseniz

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Bl açın kurtulun..Ben Android tabanlı cihazı il kullanıyorum.Skorpi Üstat başta olmak üzere Abdülhamit Kardeşiminde yüreklendirmesi ile tamam dedim Bl açtım..Bir Rom Greenhas olarak yükledim ve 3 kez Güncelleme yaptımTWRP ile hele ilk Denememde TWRP oynadım heryerini ve güncellemeyi yapamadım cihaz TWRP de kaldı..Abdülhamit Kardeşim sayesinde MiFlash yöntemi ile tekrar Rom yükledim..Ve yeniden TWRPyükleyip gücelleme dışında 3 değişik Rom yükledim.Tekrar Epic Rom adöndüm ve oldukça memnunum..Skorpi Üstat'ım deyimi ile yavaş yavaş MİUİ Deryasının kıyısından uzaklaştım...:|

19s8t9

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şafak
Cihazım
REDMI NOTE4 X
Konular
0
PAYDAY crime war oyununu yükleyemiyorum cihaz mı kaldırmıyor ???

sonadanalı3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
Erdal
Konular
1
Bunun romun Epic rom dan farkı nedir acaba.

Üst Alt