Redmi note 4x imei değiştim ama sinyal yok

• Konbuyu başlatan loof
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 2K

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Anlatımınıza göre 2 ihtimal var.Birincisi imeileriniz Türkiye'de kayıtsız ama K.K.T.C.'de kayıtlı bu yüzden Kıbrıs hattınız çalışıyor. İkinci ihtimal Türkiye sim kartlarınızın iptal olma durumu sim kartlarınızı başka telefona takıp denediniz mi?

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Anlatımınıza göre 2 ihtimal var.Birincisi imeileriniz Türkiye'de kayıtsız ama K.K.T.C.'de kayıtlı bu yüzden Kıbrıs hattınız çalışıyor. İkinci ihtimal Türkiye sim kartlarınızın iptal olma durumu sim kartlarınızı başka telefona takıp denediniz mi?

attığım imei türkiye kayıtlı eski bir s3 mini bozulmuştu zamanında evde duruyordu onun imeisin attım.İkinci ihtimal dediğiniz sim kartları diğer cihazlarda çalışıyor sorunsuz.başka bir imeimi atsam acaba ? sonuç farkeder mi ?
[doublepost=1515147881,1515147812][/doublepost]
Hava değişimi iyi gelmedi telefona :)
hiç sormayın hocam :D cihazı annem kullanıyor zaten 2 gün önce bir akşam saatlerinde biranda sinyal kayboluyor bidahada gelmedi :D

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
attığım imei türkiye kayıtlı eski bir s3 mini bozulmuştu zamanında evde duruyordu onun imeisin attım.İkinci ihtimal dediğiniz sim kartları diğer cihazlarda çalışıyor sorunsuz.başka bir imeimi atsam acaba ? sonuç farkeder mi ?
[doublepost=1515147881,1515147812][/doublepost]
hiç sormayın hocam :D cihazı annem kullanıyor zaten 2 gün önce bir akşam saatlerinde biranda sinyal kayboluyor bidahada gelmedi :D
Söylediklerinize bakılırsa sorununuz imei kayaklı imeileri tekrar kontrol edin.

Üst Alt