Yardım redmi note 4 telefonum dondu acılmıyor

nesli561

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neslihan
Cihazım
redmi note4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global9.6 kararlı
Telefon Modeli
xioami redmi note4
Bootloader Kilidi
Açık
12 haziran 2018 da aldığım redmi note 4 telefonum kasma sorunu yasıyor ,hicbir sekilde acamıyorum .gelen cagrılar a tlf calıyor ama acma ekranıda cıkmıyor .garanti kapsamında ama netteki servis tlf cevap vermiyor,napıcamı sasırdım,İşin kötüsü tlf dan hiç anlamam .bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim.yardımcı olurmusunuz

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Ne gibi çözümler denediginizden bahsetmemissiniz.

Telefonu yeniden başlattınız mi? Eğer başlatmadiysaniz veya başlatamiyorsaniz güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tutup MI logosunu görünce bırakın yeniden başlasın. Olmazsa farkli yöntemlere bakalim.

Oyla:

nesli561

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neslihan
Cihazım
redmi note4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam defalarca denedim onu basıp elimi cektıkten 2-3 sn sonra ekran bi gelip bi gidiyor .acmayı basardığım bi anda yüklediğim birkac uygulamayı sildim .simdilik sıkıntı yok gibi .ama aldıgımdan beri sarj sorunu ve bikac gündür donma sorunu epey yasadım ... işin tuhafı netteki servis numaraları asla cevap vermıyor.ulasamıyorum kimseye...sizlerin bu tur sıkıntılı anlarda ulasatıgınız numaraları paylasırsanız sevinirim.dediğim gibi detaylı tlf işlemlerinden hiç anlamıyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alakanıza ayrıca tesekkür ederim.

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
hocam defalarca denedim onu basıp elimi cektıkten 2-3 sn sonra ekran bi gelip bi gidiyor .acmayı basardığım bi anda yüklediğim birkac uygulamayı sildim .simdilik sıkıntı yok gibi .ama aldıgımdan beri sarj sorunu ve bikac gündür donma sorunu epey yasadım ... işin tuhafı netteki servis numaraları asla cevap vermıyor.ulasamıyorum kimseye...sizlerin bu tur sıkıntılı anlarda ulasatıgınız numaraları paylasırsanız sevinirim.dediğim gibi detaylı tlf işlemlerinden hiç anlamıyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alakanıza ayrıca tesekkür ederim.
Bugün pazar tüm garanti servisleri kapalı olur. Sorun geçmez ise yarın iletişime geçersiniz.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ses açma ve güç tuşlarına basılı tutup cihazı recovery moda alın ve sıfırlayın ardından sorun devam edecek mi bakın.

Oyla:

nesli561

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neslihan
Cihazım
redmi note4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi