Hocam üstünden 4 ay kadar bir süre geçmiş benimde açık ekran süresi 2 saatlere düştü oyun oynarken 5 er er düşüyor bende pili değiştirmeyi düşünüyorum sizin ki nasıl oldu pili kendiniz alıp telefoncuya mi takdirdiniz geri dönüş yaparsanız sevinirim
Gelişmeleri yazarım demişim ama, mtk işlemcili Redmi Note 4 telefonumun ekranını ve bataryasını telefoncu arkadaşıma değişim yaptırdıktan sonra üç dört gün içinde batarya ve ekran performansını beğenmediğim için satarak, SD işlemcili Redmi Note 4X aldım...
Bu üç dört günlük sürede gözlemlediğim şeyler ise; sıfır olarak aldığım bataryanın üzerindeki kendi bataryasından daha iyi olmadığı ve aynı ekran sürelerini veriyor olmasıydı, oysa yeni alınmış bataryanın, telefonun üzerindeki bataryadan daha iyi olması gerekmez mi?
Ama olmuyor işte...
Ayrıca; ekranının da kesinlikle orijinal ekranı gibi olmadığıdır...
* * *
Senin durumun benden bir iki tık daha kötü maalesef. Senin batarya tamamen ölmüş durumda bunun temel sebebi de o lanet işlemci bence...
Yeni alacağın bataryanın, telefonun üzerinde gelen batarya gibi performans vermesini bekleme, değişim yapacaksan bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Kendi kullanım tarzıma göre, o işlemciye ve batarya performansına ben tahammül edemediğim için sattım. Kesinlikle ve kesinlikle Mtk işlemcili telefon tavsiye etmiyorum.
* * *
Sd işlemcili telefonum ile 12 saat ekran süresi alabiliyorum (wifi ile) ama bu süreleri Mtk işlemcili aynı telefon ve aynı kullanım tarzı ile alamadım maalasef.