aaaaa süpriz oldu
Escobar1945 hocamın rom u denemeden önce iyi oldu
363 MB indirdi TWRP olduğu için kuramadım
Bu sefer 1.5GB indirdi şimdi yüklüyorum TWRP den
Güncelledim. Dişe dokunacak bir gelişme yok.
Arka Kamera portre modu var işte pil yüzdesi pilin içine girmiş,
Saat hâlâ istanbul saati yok (bu kadarmı zor ya) hakketten dana bunlar.
Gitti güzelim TWRP Edit TWRP yi yeniden kurdum.
Parmak izi tepki süresi iyileşmiş. Daha hızlı (tabi 9 gibi değil) 10.1.1.0 dan iyi
Başka Pek de birşey yok değişen.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
aaaaa süpriz oldu
Escobar1945 hocamın rom u denemeden önce iyi oldu
363 MB indirdi TWRP olduğu için kuramadım
Bu sefer 1.5GB indirdi şimdi yüklüyorum TWRP den
Güncelledim. Dişe dokunacak bir gelişme yok.
Arka Kamera portre modu var işte pil yüzdesi pilin içine girmiş,
Saat hâlâ istanbul saati yok (bu kadarmı zor ya) hakketten dana bunlar.
Gitti güzelim TWRP Edit TWRP yi yeniden kurdum.
Parmak izi tepki süresi iyileşmiş. Daha hızlı (tabi 9 gibi değil) 10.1.1.0 dan iyi
Başka Pek de birşey yok değişen.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
farklı birşey yapmadım.Merhabalar,
Bende 1,5 gb lık zip dosyasını indirdim ama TWRP den kuaramadım. 1,5 gb lık zip dosyasını telefonun ana dizinine attım. TWRP den yükle deyip, 1,5 gb lık dosyayı gösterdim ama hata verdi yüklemedi. Siz nasıl yaptınız acaba?
Evet
farklı birşey yapmadım.
ilk sefer 363mb indirdi kuruluma geçti twrp de hata verdi.
sonra yine güncelleme uygulamasından indirdim. yani ekstradan haricen indirmedim.
tekrar kurulumu yap dedim yeniden başlattı. twrp den kurdu bitirdi.
üstad valla bu hafta sonuna kadar bunu denicem Escobar1945 hocama söz verdimHocam bir boşluk bulursanız testler esnasında MIUI 10.2 Global Stable ROM by Greeshan deneme şansınız olurmu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Boot system data olarak kullanıyordum hocam ben ama artık back up yapmıyorum her zaman temiz kurulum yapıyorum zaten ondan kurasım gelmedi greeshan çok üşendimüstad valla bu hafta sonuna kadar bunu denicem Escobar1945 hocama söz verdim
ancak forumdaki yazılanlara bakınca pixel yada eu rom hakkında baya serzeniş var
onun dışında üstad yeni derleme yapmış, birkaç mesaj yukarda onu kurayımmı diye sordum ama henüz dönüş yapmadı.
açıkcası gördüğüm eksikler nedeni ile son olarak MiUi 10.2.3.0 dönüp orda kalabilirim.
Bu arada üstad a sordum ama dönüş yapmadı size sorayım
aldığım 10.2.3.0 twrp imajım kenarda duruyor ona nasıl dönücez twrp den
twrp ekranında neleri seçmek lazım biliyormusunuz?
valla gönderdiğiniz link de rusçaBoot system data olarak kullanıyordum hocam ben ama artık back up yapmıyorum her zaman temiz kurulum yapıyorum zaten ondan kurasım gelmedi greeshan çok üşendim
Global sürüm üzerine yapmış romu ondan merak ettim son sürüm içinde bu konuda güzel şeyler söylediniz bakalım fırsat bulursam yüklerim bende.valla gönderdiğiniz link de rusça
google ile çevirdim anlamadım.
o işin üstadı Skorpi diye biliyorum. yani greeshan rom u o daha iyi bilir.
Eu yerine mi.globe daha mantıklı geliyor banaüstad valla bu hafta sonuna kadar bunu denicem Escobar1945 hocama söz verdim
ancak forumdaki yazılanlara bakınca pixel yada eu rom hakkında baya serzeniş var
onun dışında üstad yeni derleme yapmış, birkaç mesaj yukarda onu kurayımmı diye sordum ama henüz dönüş yapmadı.
açıkcası gördüğüm eksikler nedeni ile son olarak MiUi 10.2.3.0 dönüp orda kalabilirim.
Bu arada üstad a sordum ama dönüş yapmadı size sorayım
aldığım 10.2.3.0 twrp imajım kenarda duruyor ona nasıl dönücez twrp den
twrp ekranında neleri seçmek lazım biliyormusunuz?