Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

• Konbuyu başlatan PyhX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 342
  • Görüntüleme 25K

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Çoğu cihaza verilen miui 10 redmi note 4 e hala verilmemesi ve üstüne üstlük hala 9.6.3 gibi güncellemeler vermesi çok saçma değil mi? Festival haftası falan bahane bence, 12sinde gelecek diyorsunuz ancak bana pek gerçekçi gelmiyor 2019 başlarına kadar bekleyeceğiz galiba?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Anlaşılan iki yaşlı tilki kafa kafaya vermiş kirli emellerinize beni de alet etmeye çalışıyorsunuz.:? Ne diyeyim ? Allah sabrınızı artırsın...
Merakınızı gidermek adına söylüyorum. Cihazımı sevgili cantara'nın tavsiyesi üzerine Cepport tan KVK garantili ve global rom yüklü satın almıştım. Kontrol etmedim ama botloader kilidi kapalı diye tahmin ediyorum.
Hocam, Sayın DOBERDEN hocam yapabildiyse, Sizin de hayli hayli yapabileceğinizer inancımız sonsuz, ancak tabiki siz istemediğiniz müddetçe, size asla hastalık bulaştırmayız ve bulaşmaması için de, olduk uzak dururuz.....
Sayın cantara hocamı bende çok severim ama size kesin dandik bir ÇİN malı aldırmıştır bence, o nedenle en azından o dandikliği BL kilidiniz açarak ve TWRP yükleyerek, Android dünyasının engin derinliklerine girmenizde yarar var, ama tabiki, siz daha iyi bilirsiniz....Saygılarımla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Anlaşılan iki yaşlı tilki kafa kafaya vermiş kirli emellerinize beni de alet etmeye çalışıyorsunuz.:? Ne diyeyim ? Allah sabrınızı artırsın...
Merakınızı gidermek adına söylüyorum. Cihazımı sevgili cantara'nın tavsiyesi üzerine Cepport tan KVK garantili ve global rom yüklü satın almıştım. Kontrol etmedim ama botloader kilidi kapalı diye tahmin ediyorum.
Tabiki sizin tercihinizdir.Buna Saygı duyarız..nod~~

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam, Sayın DOBERDEN hocam yapabildiyse, Sizin de hayli hayli yapabileceğinizer inancımız sonsuz, ancak tabiki siz istemediğiniz müddetçe, size asla hastalık bulaştırmayız ve bulaşmaması için de, olduk uzak dururuz.....
Sayın cantara hocamı bende çok severim ama size kesin dandik bir ÇİN malı aldırmıştır bence, o nedenle en azından o dandikliği BL kilidiniz açarak ve TWRP yükleyerek, Android dünyasının engin derinliklerine girmenizde yarar var, ama tabiki, siz daha iyi bilirsiniz....Saygılarımla

Değerli tavsiye ve düşüncelerinizi değerlendireceğimden hiç şüpheniz olmasın sevgili hocam. Tabii zaman içerisinde. Saygılarımla....

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hislerime tercüman oldunuz hocam. Ayrıldığımız tek nokta, benim kilidimin kapalı olması.
Bizim gibi standart kullanıcılara da kilidin açık veya kapalı olması da önemli değil hocam... Canım sıkıldıkça tema değiştiriyorum, ikinci alanı açıyorum iki telefonum var gibi hissettiriyor, çoğu kullanıcı bunun farkında bile değil ya da kullanmıyor... Mutlu mesut takılıp gidiyoruz, bu yüzden de teknik alt yapıya girmek istemiyorum...

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
O kadar stabil bir kullanıcıyım ki, Sd Maid bile temizleyecek bir şey bulamıyor... ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
O kadar stabil bir kullanıcıyım ki, Sd Maid bile temizleyecek bir şey bulamıyor... ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
haha--haha--haha--

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Merhaba .
Skorpi Üstatı İlk Foruma üye olduğum günden itibaren paylaşımlarını okuyarak tanımaya başladım.Daha sonra İletişimimiz devam etti ve ben Bu Rom'a geçmek isteğimi ilettim.Ve iki gün önce Android 'te hiç deneyimi olmayan ben Üstatın sayesinde yönlendirmesi ile Geçtim.Ve 2 gündür kullanıyorum...Çok memnunum her bakımdan Stabil bir Rom Üstat'ın deyimiyle bende herhalde bu Rom hastalığına yakalanacağım..nod~~
Merhaba hocam sizdeki cihaz neydi acaba ?

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek