Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

• Konbuyu başlatan PyhX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 342
  • Görüntüleme 25K

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Çoğu cihaza verilen miui 10 redmi note 4 e hala verilmemesi ve üstüne üstlük hala 9.6.3 gibi güncellemeler vermesi çok saçma değil mi? Festival haftası falan bahane bence, 12sinde gelecek diyorsunuz ancak bana pek gerçekçi gelmiyor 2019 başlarına kadar bekleyeceğiz galiba?

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Benim de, kilidim açık ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum bu konuda... Gerçi ben telefondan çok çok memnunum, rom root işleri ile artı bir şey elde edeceğimi düşünmüyorum... Hele ki, hastalık dedikleri şey yapışırsa paçama, yandı gülüm keten helva. ;)
Öneririm 2 gündür kullanıyorum çok Stabil 3.Parti Yazılım Temalarıda sorunsuz yükledim .Geri dönüşümü olmadı..

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benim de, kilidim açık ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum bu konuda... Gerçi ben telefondan çok çok memnunum, rom root işleri ile artı bir şey elde edeceğimi düşünmüyorum... Hele ki, hastalık dedikleri şey yapışırsa paçama, yandı gülüm keten helva. ;)
Ama sanki hastalanmaya meyilli gibisiniz hocam, size sadece biraz Gaz lazım sanki

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Gecmedi alt surume
Cihazınıza uygun Rom olması gerekir.Tekrar romu kontrol edip olmazsa yeniden indirip öyle deneyebilirsiniz.
buradan idirebilirsiniz

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
BL olayını biliyordur diye yazmadım bana göre benim dışımda kim olursa olsun Benim gibi SIFIR android bilgisine sahip değildir diye düşünüyorum.Üstatım..Şu anda sadece performansı ile ile ilgili paylaşım yapabilirim..Daha yeni Miui Okyanusunda adım attım...nod~~
Estağfurullah hocam, biz ne sıfırlar gördük, bir bilseniz, ağlarsınız hüngür hüngür

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Estağfurullah hocam, biz ne sıfırlar gördük, bir bilseniz, ağlarsınız hüngür hüngür

Üstatım ''Küpe girmeden sirke olmam''nod~~

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ama sanki hastalanmaya meyilli gibisiniz hocam, size sadece biraz Gaz lazım sanki

Kapacağım virüs benim için fayda getirmeyecek, yani telefonu daha iyi şartlara taşımayacak gibi geldiği için hiç bulaşmıyorum hocam... Oyun oynamam, video izlemem, günlük rutin forum, bankacılık işleri, sosyal medya, haberler vs. bana yetiyor... 11-12 saat ekran süresi alıyorum, iki günde bir şarja takıyorum bazen üç günü buluyor, telefon donma takılma vs. yapmıyor, sapıtmıyor, kendince haftalık güncellemesini de alıyor... Daha ne olsun çok şükür. :^)

Bütün bu kriterlerden dolayı Zenex e sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum... sun~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kapacağım virüs benim için fayda getirmeyecek, yani telefonu daha iyi şartlara taşımayacak gibi geldiği için hiç bulaşmıyorum hocam... Oyun oynamam, video izlemem, günlük rutin forum, bankacılık işleri, sosyal medya, haberler vs. bana yetiyor... 11-12 saat ekran süresi alıyorum, iki günde bir şarja takıyorum bazen üç günü buluyor, telefon donma takılma vs. yapmıyor, sapıtmıyor, kendince haftalık güncellemesini de alıyor... Daha ne olsun çok şükür. :^)

Bütün bu kriterlerden dolayı Zenex e sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum... sun~~
Evet hocam, o halde siz hiç bulaşmayın bence de

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Siz en önemli adım olan BL Kilidinizin açılmasını ve TWRP yüklemesini gerçekleştirdikten sonra, artık size her şey çok kolay....
sırada Sayın Koçara hocam var ama ona hangi romu yüklettireceğiz, bilmiyorum...ama önce onun BL Kildinin açık olup olmadığını sormak lazım...bu vesile ile kendisine sormuş olayım bari

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Siz en önemli adım olan BL Kilidinizin açılmasını ve TWRP yüklemesini gerçekleştirdikten sonra, artık size her şey çok kolay....
sırada Sayın Koçara hocam var ama ona hangi romu yüklettireceğiz, bilmiyorum...ama önce onun BL Kildinin açık olup olmadığını sormak lazım...bu vesile ile kendisine sormuş olayım bari

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Anlaşılan iki yaşlı tilki kafa kafaya vermiş kirli emellerinize beni de alet etmeye çalışıyorsunuz.:? Ne diyeyim ? Allah sabrınızı artırsın...
Merakınızı gidermek adına söylüyorum. Cihazımı sevgili cantara'nın tavsiyesi üzerine Cepport tan KVK garantili ve global rom yüklü satın almıştım. Kontrol etmedim ama botloader kilidi kapalı diye tahmin ediyorum.

Oyla:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Sizin gibi bende kullanan biriyim cihazı Ancak İOS da var olan Jailbreak olayını Android de seçeneği bol olduğu için buradayım.Ve bir tema veya bir font yada bir değişik uygulama ve değişik Widget uygulamak dışında yaptığım bir şeyde olmaz.Adıma memnunum ne donma ne kasma vs yok şimdilik.Zaten Referansımız Skorpi Üstatım...Onunda yazdıklarını paylaşımlarını bu Rom hakkında okuyarak geçtim.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hislerime tercüman oldunuz hocam. Ayrıldığımız tek nokta, benim kilidimin kapalı olması.

Oyla:
Üst Alt