Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

• Konbuyu başlatan PyhX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 342
  • Görüntüleme 25K

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Çoğu cihaza verilen miui 10 redmi note 4 e hala verilmemesi ve üstüne üstlük hala 9.6.3 gibi güncellemeler vermesi çok saçma değil mi? Festival haftası falan bahane bence, 12sinde gelecek diyorsunuz ancak bana pek gerçekçi gelmiyor 2019 başlarına kadar bekleyeceğiz galiba?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
yine ertelendi.
önümüzdeki aya ertelendi.
Xiaomi büyük bir heyecanla gelmişti ama samsung a benzedi
bir çok cihaz çıkardı. şimdi yazılımlara yetişemiyor.
bir sonraki telefonum kesinlikle android one telefonu olacak
nokia alıcam.
xiaomi nin android one telefonlarını da almicam. doh~~

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Beta'ya gelen haftalık güncelleme ile Hücresel verinin yanındaki ikon biraz daha belirgin olmuş diyerek, güncelleme bekleyenlerin nefsini gıdıklayayım... haha--sun~~

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Beta'ya gelen haftalık güncelleme ile Hücresel verinin yanındaki ikon biraz daha belirgin olmuş diyerek, güncelleme bekleyenlerin nefsini gıdıklayayım... haha--sun~~
yani şahsi fikrimi belirtmek isterim ki
artık pekde gıdıklamıyor. hatta ırgalamıyor bile beni.
çünkü artık samsung a benzedi. 50 farklı model ve verilmeyen, geciken güncellemeler.
kesinlikle Nokia modellerine kafayı takmış durumdayım. enazından güncelleme sıkıntısı yaşamam.

Oyla:

Nester

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasanak
Cihazım
Hasan
Konular
1
İxamoni büyüdükçe rezillesiyor. Note 5 çıktıktan sonra note 4 E bakmaz oldu

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
yani şahsi fikrimi belirtmek isterim ki
artık pekde gıdıklamıyor. hatta ırgalamıyor bile beni.
çünkü artık samsung a benzedi. 50 farklı model ve verilmeyen, geciken güncellemeler.
kesinlikle Nokia modellerine kafayı takmış durumdayım. enazından güncelleme sıkıntısı yaşamam.
Ben de zaten çok fark olmadığını belirtmek için kinayeli yazıyorum...smoking~~ Telefonu ikinci el aldım ve üzerinde yüklü geldi, değilse 9 veya 10 olması benim kafama takılacak son şeyler olurdu...

Oyla:

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Beta sürüm kullanan birisi olarak söylüyorum; neredeyse 20 güncelleme oldu ama hala toparlayamadılar miui 10'u. Her hafta başka bir sıkıntı oluyor. Ben bu kadar beceriksiz yazılım ekibinin çalıştığı başka bir marka olduğunu zannetmiyorum.

Ayrıca Miui 10'u merakla bekleyen arkadaşlara şunu söyleyebilirim; ios'a benzemeye çalışmaktan başka önemli bir yenilik yok. Durum çubuğu ve bildirim ekranı için çok hevesli olmayın çünkü ekran süresi en az 1-2 saat kısaldı. Miui 10 temaları daha yeni çıkmaya başladı. Onlarda pek iyi değil zaten. Stok telefon uygulamalarına yaptıkları güncellemeleri yükleyip yeni versiyon diye veriyorlar. Sistemsel sorunlar olmaya devam ediyor sürekli. Rehber ve telefon uygulaması hariç heryer reklam oldu. Görünüm olarak ios'a benzemeye çalışıp bizi kandırıyorlar işte.

Ben xperia launcher yükledim onu kullanıyorum. Bence stock launcherde widget sorunları var. Bildirimlerde canı isterse ekran uyanıyor istemezse bildirim sesi bile gelmiyor. Yani değişen birşey yok. Sorunlar hep çok...

Bunlardan dolayı kararlı 9 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Bilgilerinize....

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Beta sürüm kullanan birisi olarak söylüyorum; neredeyse 20 güncelleme oldu ama hala toparlayamadılar miui 10'u. Her hafta başka bir sıkıntı oluyor. Ben bu kadar beceriksiz yazılım ekibinin çalıştığı başka bir marka olduğunu zannetmiyorum.

Ayrıca Miui 10'u merakla bekleyen arkadaşlara şunu söyleyebilirim; ios'a benzemeye çalışmaktan başka önemli bir yenilik yok. Durum çubuğu ve bildirim ekranı için çok hevesli olmayın çünkü ekran süresi en az 1-2 saat kısaldı. Miui 10 temaları daha yeni çıkmaya başladı. Onlarda pek iyi değil zaten. Stok telefon uygulamalarına yaptıkları güncellemeleri yükleyip yeni versiyon diye veriyorlar. Sistemsel sorunlar olmaya devam ediyor sürekli. Rehber ve telefon uygulaması hariç heryer reklam oldu. Görünüm olarak ios'a benzemeye çalışıp bizi kandırıyorlar işte.

Ben xperia launcher yükledim onu kullanıyorum. Bence stock launcherde widget sorunları var. Bildirimlerde canı isterse ekran uyanıyor istemezse bildirim sesi bile gelmiyor. Yani değişen birşey yok. Sorunlar hep çok...

Bunlardan dolayı kararlı 9 sürümüne geçmeyi düşünüyorum. Bilgilerinize....

yani şu reklam olayını da sanırım MiUi 10 sürümünde baya abartmışlar anlaşılan. son kararım MiUi 10 sürümüne geçmeye bile gerek yok. bir hata vardı birisi söylemişti. wifi ile bağlı iken bile sadece 4G simgesi olarak görülüyormuş.
Xiaomi birçok kişi tarafından sevildi ama bu yazılım tutumu baya saçma oldu. baya baya acemice duruma geldiler.
sadece bizde durum bu değil yabancı forumlarda da şikayet eden çok.
örnek vermek gerekirse:

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
yani şu reklam olayını da sanırım MiUi 10 sürümünde baya abartmışlar anlaşılan. son kararım MiUi 10 sürümüne geçmeye bile gerek yok. bir hata vardı birisi söylemişti. wifi ile bağlı iken bile sadece 4G simgesi olarak görülüyormuş.
Xiaomi birçok kişi tarafından sevildi ama bu yazılım tutumu baya saçma oldu. baya baya acemice duruma geldiler.
sadece bizde durum bu değil yabancı forumlarda da şikayet eden çok.
örnek vermek gerekirse:
WiFi bağlı iken hücresel veri bağlantısı değil de, sadece simgesi oluyordu, son güncelleme ile düzelmiş şimdi sen yazınca fark ettim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
WiFi bağlı iken hücresel veri bağlantısı değil de, sadece simgesi oluyordu, son güncelleme ile düzelmiş şimdi sen yazınca fark ettim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yani arkadaşında söylediği ve benim de belirttiğim gibi yazılım işini beceremedi bunlar maalesef.
her seferinde biyeri bozuyolar. ben şahsen kalırım 9.5.11.0 da.
elime para geçerse de hoşçakal xaomi yaparım nokia ya geçerim büyük ihtimal.
heleki reklam tutumu çok ama çok saçma. (bence)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hani bi laf varya hızlı koşan atın b....u seyrek düşermiş diye.
bunlarda öyle olacak gibi, hatta oldu galiba.

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Yazılım konusunda katılıyorum kısmen size. Ama bu güzel özellikleri, makul bir fiyata sunan firmaya sizce de biraz sert girişmiyor musunuz? :) Doğrudur. Acemice ve saçma sapan hatalar var. Ama bu yüzden de yerin dibine batırmayalım. Bunu obsesif sayılacak derecede hassas biri olarak söylüyorum.

Umarım ilerleyen zamanlarda bunlar çözülür.

Oyla:
Üst Alt