- Adım
- .....
- Cihazım
- .....
- Konular
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocalarım cihazı açmayı başardım çok şükür şuanda cihazdayım kurulumumuda yaptım. Mı Flash'ın hangi sürümünü denediysem deneyeyim başarılı olamadım. Mi Flash fastboot modda cihaza rom yüklemesini gerçekleştiriyordu ancak cihaz açılışta Mı powered by Android logosunda kalıyordu. mvrucu123 hocam bakın bir fikir herşeyi değiştirip çözüm ürettirebiliyor iyiki buraya açmışım bu konuyu sizin fikriniz doğrultusunda bl kilidi halen açık iken Twrp yi flasher toolkit ile tekrar flashladım en.miui.com/download dan en son sürüm recovery rom'u indirdim üzerine lazyflasher'ı flashladım. Cihaz 10-15 dakika açılış ekranında öylece kaldı genemi aynısı olacak diye bekler iken cihazın kurulum ekranına ulaştım kurulumu yaptım.
Edit: Cihaza elimdeki yedek stock recovery'i tekrar flashladım ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm bunun ardından deneme yaparak orjinal rom'u Mı Flash ile tekrar flashladığımda cihaz tekrardan sorunsuz açıldı akıl sır erdiremedim gerçi
Edit: Cihaza elimdeki yedek stock recovery'i tekrar flashladım ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm bunun ardından deneme yaparak orjinal rom'u Mı Flash ile tekrar flashladığımda cihaz tekrardan sorunsuz açıldı akıl sır erdiremedim gerçi
Son düzenleme: