Yardım Redmi note 4 imei kayıt

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar redmi note 4 işlemcili siparişi geçeceğim ve bu kayıtsız olarak gelecek, bunu kayıt ettirmek istiyorum, elimde imei var, bu işlem için yardım isteyeceğim, ne kadara mal olur bana ve uzaktan bağlantı ile yapılabilir mi ? yada istanbul avrupa yakasında elden de yaptırtabilirim, var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş. Telefon elime geçince dımdızlak kalmayayım şimdiden bilgi edinmek ve yapacak arkadaşın iletişim bilgileri için açtım bu konuyu.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam IMEI değişikliği yapılması yasal bir işlem olmadığından forumumuzda anlatımının yapılması mümkün değil ancak ilgili arkadaşlarımızın pek çoğu ücret karşılığında yardımcı oluyorlar. Zenex ile irtibata geçebilirsiniz :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam IMEI değişikliği yapılması yasal bir işlem olmadığından forumumuzda anlatımının yapılması mümkün değil ancak ilgili arkadaşlarımızın pek çoğu ücret karşılığında yardımcı oluyorlar. Zenex ile irtibata geçebilirsiniz :)
Evet saolsun Zenex hocam sorularıma üşenmeden cevap verdi, yardımcı olmaya çalıştı fakat ben istanbulda olduğum için, hocam da trabzonda, uzak düştük biraz, sanırım koray selduman hocam ile çözeceğim işlemi.

Oyla:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular