Oyun oynamıyorum ağırlıklı mobil veri ile internet,sosyal medya,telefon görüşmesi şeklinde bir dağılım ile.9 10 saat gerçekten başarılı denemek lazım
Bu tonlardan hiç anlamıyorum bu yükleyince portre modu gidermi bende yukleyimOyun oynamıyorum ağırlıklı mobil veri ile internet,sosyal medya,telefon görüşmesi şeklinde bir dağılım ile.
Pardon rommBu tonlardan hiç anlamıyorum bu yükleyince portre modu gidermi bende yukleyim
Hocam çok iyi bir süre tam olarak hangi sürümü kullaniyorsunuz link var sa verebilir misinizGüncel olarak kullanabilinen 2 rom mevcut Miui Pro ve Mi Room.Ben Mi Room kullanıyorum günlük kullanım da 9-10 saat arası ekran süresi alarak içerisinde bir çok kullanım kolaylığı sağlayacak ek özellikler barındırıyor.
Konuda tüm aktif romlar mevcut Temmuz sürümlerini henüz test etmedim.Yeni özellikler eklendi toparlanmasını bekliyorum.Haziran ayının son güncellemesini kullanıyorum.Hocam çok iyi bir süre tam olarak hangi sürümü kullaniyorsunuz link var sa verebilir misiniz
Link vars abende alablirmiyum bide ekran SS portre modu varmı onu sircaktimHocam çok iyi bir süre tam olarak hangi sürümü kullaniyorsunuz link var sa verebilir misiniz
Link atarmısınızGüncel olarak kullanabilinen 2 rom mevcut Miui Pro ve Mi Room.Ben Mi Room kullanıyorum günlük kullanım da 9-10 saat arası ekran süresi alarak içerisinde bir çok kullanım kolaylığı sağlayacak ek özellikler barındırıyor.
Root gerekiyormuLink atarmısınız