Soru Redmi Note 4 Global Hakkında

dayimdayim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
yok
Konular
13
Merhabalar, bu ürünü almak istiyorum acaba herhangi bir sıkıntısı var mı ? bazıları ekran solukluğundan şikayetçi böyle bir sorun var mı gerçekten ?

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
hayır forumdan alacağım

4x'inde globali yok mecbur redmi 4x'e kaldık band 20 olmayınca merkez hariç hiç bir yerde 4g çekmiyor
4X in globali var hocam kullanıyorum bende band20 de açık

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
4x'in globali yok hocam 4'ün var telefon bilgilerinden bakabilirsiniz
Ben yanlış biliyorum o zaman fişine kadar herşey avrupa global den kastınız Doğa İletişim garantisi altında olmasıysa onu bilmiyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

dayimdayim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
yok
Konular
13
Ben yanlış biliyorum o zaman fişine kadar herşey avrupa global den kastınız Doğa İletişim garantisi altında olmasıysa onu bilmiyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Globalden kastım 20 bandının açık olması hocam ayarlar telefon bilgilerinden bakabilirsiniz 4x yazmıyordur büyük ihtimal eğer 20 bandı açıksa

zaten yorumunuzda bile "Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi" yazıyor

keşke 4x'in global sürümü olsa hemen alırdım

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Globalden kastım 20 bandının açık olması hocam ayarlar telefon bilgilerinden bakabilirsiniz 4x yazmıyordur büyük ihtimal eğer 20 bandı açıksa

zaten yorumunuzda bile "Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi" yazıyor

keşke 4x'in global sürümü olsa hemen alırdım
İstediğiniz note 4x mi redmi 4x global var 20 band lı

Oyla:

dayimdayim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
yok
Konular
13
İstediğiniz note 4x mi redmi 4x global var 20 band lı

note 4x olsaydı onu alırdım da olmadığı için mecburen redmi 4x alacağım sanırım 20 bandı önemli o olmadan 4g nin anlamı kalmıyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
note 4x olsaydı onu alırdım da olmadığı için mecburen redmi 4x alacağım sanırım 20 bandı önemli o olmadan 4g nin anlamı kalmıyor

Böyle bir sonuca nasıl vardığınızı cidden merak ettim hocam. Rica etsem açıklayabilir misiniz? Zira yapılan tüm testler ve araştırmalar tam tersini söylüyor. Yani Band 20 ile 4G ağlarına bağlanmaktansa 3G ağları üzerinden hizmet almak çok daha hızlı...

Oyla:

dayimdayim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
yok
Konular
13
Böyle bir sonuca nasıl vardığınızı cidden merak ettim hocam. Rica etsem açıklayabilir misiniz? Zira yapılan tüm testler ve araştırmalar tam tersini söylüyor. Yani Band 20 ile 4G ağlarına bağlanmaktansa 3G ağları üzerinden hizmet almak çok daha hızlı...

mesela burada 4g 20 bandı 3 diş çekiyor fakat 3g 1-2 diş çekiyor maksat çekmesi ve 3g ortalama 3 mbps hıza sahipken 4g 25 mbps civarı hıza sahip tabiki konuşurken daha net ses kalitesi vs (4g htc desire ile denendi)

Dış alanlarda mesela 20 bandı olmayınca merkez avmler hariç çoğu yerde 4g çekmiyor genelde 3g full çekiyor.

20 bandının özelliği, kapalı alanlarda 4g çekme şansı 3g çekme şansından daha yüksek çünkü en büyük yatırımlar 4g 20 bandına yapıldı.

kırsalda vodafone'un daha fazla baz istasyonu varken türkiyede en fazla baz istasyonu türk telekomda var ( 20 bandı )

ben sırf 20 bandı için kararımdan vazgeçip bir düşük model telefon alacağım note 4 globalin sararma sorunu olduğu için.

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Note4 SD tianma kullanılan ekranlarda sorun yok hocam ben hiç duymadım yani.

Oyla:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
mesela burada 4g 20 bandı 3 diş çekiyor fakat 3g 1-2 diş çekiyor maksat çekmesi ve 3g ortalama 3 mbps hıza sahipken 4g 25 mbps civarı hıza sahip tabiki konuşurken daha net ses kalitesi vs (4g htc desire ile denendi)

Dış alanlarda mesela 20 bandı olmayınca merkez avmler hariç çoğu yerde 4g çekmiyor genelde 3g full çekiyor.

20 bandının özelliği, kapalı alanlarda 4g çekme şansı 3g çekme şansından daha yüksek çünkü en büyük yatırımlar 4g 20 bandına yapıldı.

kırsalda vodafone'un daha fazla baz istasyonu varken türkiyede en fazla baz istasyonu türk telekomda var ( 20 bandı )

ben sırf 20 bandı için kararımdan vazgeçip bir düşük model telefon alacağım note 4 globalin sararma sorunu olduğu için.

ya hocam saçmalamayın 4 aydır kullanıyorum note 4 global hiç bir sorun yok bir kişide çıktı diye almamak cihazı tuaf bence ben hep yurt dışı forumlarında takılıyorum sararma hakkında hiç bir konu görmedim siz nereden ulaştınız buna 2 kere patlama haberi oldu note 4 için ama sararma vs ilk defa sizden duyuyorum

Oyla:
Üst Alt