sorunun böyle çözüldüğünü bilmiş olsaydım keşke demeden edemeyeceğim. bende de aynı sorun vardı bir süre bu şekilde kullandıktan sonra garantiye yolladım ilk seferde sorunu bulamadıklarını söyleyip telefonu geri yolladılar. bende tekrar götürdüm bu sefer sorunu bulmuşlar sağolsunlar ama ekran değişimi yaparken (bu arada bu sorun için ekran değişimi ücretsiz) ekranı hafif kalkık yapmışlar, alttan geri tuşunun oldu yerdeki led ışık yanında ekranın altından belli oluyordu,küçük ışık sızmaları vardı,dokunmatiği eski hissiyatı vermiyordu,bir de değişimi yaparken kasada ezilme yapılmıştı. bunun üzerine tekrar götürdüm kasa ve ekran değişimi yapıldı tekrar. şimdi gelmesini bekliyorum telefonun umarım düzgün bir şekilde çözüme ulaşmıştır aksi halde 4. defa götürdüğüm için telefon değişikliği yapmak zorunda kalacaklar. oysa ki telefonumdan oldukça fazla memnundum herkese övüp almalarını tavsiye ederdim fakat o telefonu övdüğüm insanlar bu mu senin xiaomin demeye başladılar. hala özellikleri konusunda savunurum telefonu fakat keşke bu sorunla karşılaşmasaydım..